Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Clint Eastwood chystá drama o teroristickém útoku


ikona
Mr. Hlad
atlantaclint eastwoodjonah hillleonardo dicaprioolympijské hryThe Ballad Of Richard Jewell
S hraním Clint možná skončil, režii ale na hřebík pověsit nehodlá.  

Bylo by asi trochu optimistické, kdybych psal, že bychom byli rádi v devětaosmdesáti stejně čilí a aktivní jako Clint Eastwood. Spíš bychom byli rádi, kdybychom byli živí. Eastwood je však i v tomhle věku zatraceně aktivní. Před pár měsíci se nejspíš definitivně rozloučil s hereckou kariérou se solidním Pašerákem, jako režisér ale ještě zdaleka neřekl poslední slovo. A to je sakra dobře, protože když někdo natočí Nesmiřitelné, Gran Torino, Tajemnou řeku nebo Million Dollar Baby, budeme na jeho novinku zvědaví, i kdyby ji odtočil z nemocničního lůžka. 

Teď se začal motat kolem dramatu podle skutečné události The Ballad Of Richard Jewell a není to poprvé. Eastwoodovo jméno bylo s projektem spojované už v roce 2015, když v něm měli hrát Leonardo DiCaprio a Jonah Hill. Ti u The Ballad Of Richard Jewell zůstávají pořád, ovšem zatím jen jako producenti a není jisté, jestli se postaví i před kameru. A o co jde? V roce 1996 během olympijských her v Atlantě našel strážný Richard Jewell podivný balíček, ze kterého se vyklubala bomba. Jen díky jeho pozornosti přišly o život pouze dva lidé a více než stovka utrpěla zranění. Pak se ale zjistilo, že Jewell odpovídá profilu útočníka, začala po něm jít FBI a média mu totálně zničila život. A i když se ukázalo, že s útokem neměl nic společného, sáhl si až na dno. Rozhodně to zní jako materiál na hodně zajímavé drama, tak se snad brzy dozvíme, jestli se ho Eastwood doopravdy ujme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace