Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #502 o Hře o trůny a Marku Hamillovi


ikona
Mr. Hlad
game of throneshra o trůnyjohn wickkeanu reevesshazamsophia turnerstar warsvíkendový výplach
Umí Mark Hamill hrát Harrisona Forda? Co všechno má v garáži Keanu Reeves? A jak vylepšit znělku Hry o trůny?  

Velikonoční výplach

Zábavní park týdne
O tom, že se chystá nový zábavní park s tématem Star Wars, asi víte. Pár fotek a videí už jsme ve výplachu měli, ale teď je tu další a nabízí docela zajímavé záběry z dronu. Ono to bude asi fakt docela veliké

Sběratel týdne
To, že je Keanu Reeves sympaťák, víme všichni. Víme i to, že má hromadu peněz díky dobře sepsaným smlouvám na Matrix a jeho pokračování a že i když se s ním život nemazal, on si ho umí i tak užívat. Třeba tím, že sbírá motorky. A teď vám je ukáže. 

Imitace týdne
Marka Hamilla jsme v kinech v pořádné roli naposledy viděli v osmičce Star Wars a uvidíme ho i v devátém filmu, v posledních letech se ale živí hlavně svým hlasem, se kterým umí dělat docela zajímavé věci. Třeba mluvit jako Harrison Ford. 

Jóga týdne
Nemám rád Sophii Turner. Myslím si, že to je naprosto zrůdně špatná herečka, která by stejným způsobem zahrála Matku Terezu, Teda Bundyho i hlavní roli v remaku Ace Ventury. Osobně bych i řekl, že to zdaleka není tak pohledná slečna, jak se říká, ale to je můj problém a naučím se s tím celkem snadno žít. Do Výplachu jsem tedy video s ní, jak cvičí jógu a jsou u toho kozy (jako že zvířata, vy prasáci) dávat nechtěl. Ale dám. A jestli chcete, tak si ho pusťte. Já dál budu doufat, že ji ve Hře o trůny co nejdřív sežere drak. 

Dokument týdne
ESPN dělá dokumenty 30 for 30 o největších sportovních událostech všech dob. Ale občas vypustí do světa i nějaký ten falešný. Nedávno se takhle zabývali soubojem Rockyho Balboy a Ivana Draga a teď došlo na další slavnou bitku. Danny LaRusso se na turnaji All-Valley Karate Championship střetl s Johnnym Lawrencem. A přepisovala se historie. 

Právnička týdne
Všichni jsme se už tak nějak naučili žít s faktem, že to, co se děje ve filmech, obvykle není úplně reálné. A není řeč jen o Avengers, ale třeba i o právnických dramatech. Na nejslavnější scény ze soudí síně se teď podívala právnička Lucy Lang. A prozradí, které z nich mají k realitě nejblíž. A které hodně hodně daleko. 

Kytary týdne
Společnost Fender, která vyrábí možná nejslavnější kytary na světě, se rozhodla vypustit do světa nové modely inspirované Hrou o trůny. A zahráli si na ně nejen esa mezi kytaristy, ale i Dan Weiss, který na seriálu pracuje. A co asi tak mohli hrát, že jo? 

Nerd týdne
Zachary Levi si roli v Shazamovi evidentně strašně užíval a teď už víme proč. On je to ve skutečnosti velký fanda comicsů, her, nových technologií a vůbec strašně cool věcí, které by vám asi manželka nejradši vyhodila z baráku. A takhle vypadá jeho garáž, kde je podle všeho připravený přežít i zombie apokalypsu. 

Lokace týdne
Natáčet v letadle není žádná sranda. Zkuste do toho malého prostoru narvat průměrný hollywoodský štáb. Asi to nepůjde, ale Hollywood je připravený na všechno. I na turbulence. 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme řešili španělské herecké superhvězdy a vítězem se nakonec stal Antonio Banderas, Javier Bardem na něj ale moc neztrácel. 

Dnes se podíváme na herečky. Jedna je Španělka, druhá pochází z Mexika, ale v Hollywoodu hrají podobné role. Takže asi tušíte. Zajímalo by nás, jestli máte raději Penélope Cruz nebo Salmu Hayek. Jména pište do předmětů, v textu uveďte důvody.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace