Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Není bota jako bota


ikona
imf
ridley scott
 

Tohle není nějaká křuska z tržnice nebo poslední výkřik Adidasu. Tohle je Gucci, dámy a pánové a to je jméno, před kterým utíkají všechny peněženky. A teď fascinuje i Ridleyho Scotta, který by ve svém novém projektu chtěl představit světu tajemství rodiny Gucci. Nečekejte žádné mafiánské praktiky, ale ani nudnou výpravu do světa módy. Paolo Gucci se např. k moci chtěl dostat tak, že by svého otce poslal do vězení za daňové zpronevěry a Patrizia Gucci nechala svého manžela rovnou zavraždit. Co byste neudělali pro impérium, jehož hodnota dosahovala stovek milionů, že?

Ridleymu projekt přinesla na stříbrném podnose jedna z jeho kamarádek, producentka Giannina Facio, kterou můžeme vidět i ve většině Scottových filmů (např. v Gladiátorovi hrála Maximovu manželku). Slavný režisér se teď chystá na kriminální drama American Gangster s Denzelem Washingtonem a Russellem Crowem v hlavních rolích (už jsme informovali), ale Paramount už se hlásí o slovo a dokonce už dal sepisovat scénář. Postará se o něj Andrea Berloff, jenž nechala svůj otisk i na Stoneově World Trade Center. Scott hodlá na přípravy scénáře dohlížet a pokud se zadaří, mohl by se tento snímek natáčet hned po American Gangster.

V ději by se měl obsáhnout vývoj Gucciho impéria, takže se můžeme těšit na spoustu hereckých příležitostí, dobové kostýmy a pořádně vysoký rozpočet. Zapomněl jsem na něco? Ano, jistě... pořádnou dávku kontroveze, žaloby od žijících potomků a zvýšený zájem o zboží téhle značky. I když ta bota na titulním obrázku stojí 500 dolarů. Kdo by chtěl hrát fotbal v takhle drahých "keckách"? ;)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace