Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Disney zařízl comicsovou Myší hlídku od Foxů


ikona
Mr. Hlad
andy serkiscomicsdisneyfoxidris elbamouse guardwes ball
Idris Elba a Andy Serkis mají utrum.  

Když Disney koupil Foxe, vědělo se, že přijdou velké změny. Především se ale řešila budoucnost X-Menů, Deadpoola nebo Fantastické čtyřky. Bylo jasné, že všechny tyhle série bude Disney chtít nějak využít, jen nebylo úplně jisté v jaké podobě. Noví majitelé také řekli, že mají v plánu dál pracovat s Planetou opic nebo třeba Vetřelcem, vypadá to však, že ne o všechny foxovské projekty mají zájem. Teď jeden dostal stopku. A docela drsným způsobem. 

Režisér povedené série Labyrint Wes Ball se chystal na adaptaci osobité comicsovky Myší hlídka. Měl v ní Idrise Elbu nebo Andyho Serkise a produkce dobrodružství myších hrdinů, kteří v divočině bojují proti nástrahám přírody i zrádcům ve vlastních řadách, měla začít už za dva týdny. Ale nezačne. O příběh, který je popisovaný jako Hra o trůny s myšáky, jednoduše noví majitelé nemají zájem. Podle všeho nejde o otázku kvality, ale Disney má jednoduše v plánu, aby se Foxové zaměřovali na projekty pro starší diváky (PG-13 nebo R) a nechali rodinné věci na nich. Konec Myší hlídky to však být nemusí. Ballův tým se pokouší projekt udat jinde a spekuluje se třeba o dohodě s Netflixem. Tak uvidíme, co se stane. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace