Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Novinka Roberta Downeyho Jr. má problémy


ikona
Mr. Hlad
avengersemma thompsoniron manjohn cenamarveloctavia spencerralph fiennesrami malekrobert downey jr.stephen gaghanThe Voyage of Doctor Dolittle
Rodinná podívaná The Voyage of Doctor Dolittle má problémy a čekají ji přetáčky. A sakra velké.  

Víceméně se počítá s tím, že v Avengers: Endgame se s několika hrdiny rozloučíme a jedním z nich bude s velkou pravděpodobností i Iron Man a jeho představitel Robert Downey Jr. Ten se asi o práci bát nemusí a plánuje vrátit se k Sherlocku Holmesovi a měli bychom ho vidět i v komedii o nevraživosti mezi sportovními fanoušky All-Star Weekend, kterou točí Jamie Foxx. A pak by tu taky byla rodinná podívaná The Voyage of Doctor Dolittle, v níž si měl zahrát lékaře, jenž umí mluvit se zvířátky a počítalo se, že by z toho mohl vylézt velký rodinný hit. Jenže realita je trošku jiná. 

Film dorazí do kin příští rok v lednu, což je skoro rok po původně oznámeném datu premiéry. Downey, jehož zvířecí pacienty namluví Tom Holland, Ralph Fiennes, Selena Gomez, Rami Malek, Marion Cotillard nebo John Cena, totiž podle všeho neměl štěstí na režiséra. Za kamerou seděl Stephen Gaghan, držitel Oscara za scénář k Traffic: Nadvláda gangů, který pak sám natočil povedenou Syrianu nebo propadák Zlato. A ukázalo se, že digitální zvířátka jsou nad jeho síly. 

CGI prý vypadá dost odpudivě a v Universalu si uvědomili, že pokud chtějí Doctora Dolittlea zachránit, musí jednat. Nejdřív najali Chrise McKaye, režiséra LEGO Batmana, který má s rodinnými filmy víc zkušeností než Gaghan. McKay pomohl s úpravami scénáře, ale když se ukázalo, že Universal by chtěl, aby šéfoval i přetáčkám, odmítl, protože neměl čas. Přetáčky totiž měly trvat 21 dní, což naznačuje, že je potřeba překopat toho fakt hodně. McKay tak studiu dohodil režiséra, z jehož jména jsme celkem nervózní. Film by měl zachránit Jonathan Liebesman, tvůrce Hněvu Titánů nebo prvních Želv Ninja. Právě díky nim kšeft dostal, protože se na nich naučil pracovat s mluvícími digitálními hrdiny. No uvidíme, tyhle čachry moc důvěry nevzbuzují. Aby pak ještě Downey nevolal do Disneyho, jestli by se pro něj nenašla ještě jedna malá sólovka...

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (8)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace