Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James Bond našel scenáristickou posilu


ikona
Mr. Hlad
007cary joji fukunagafleabagjames bondkilling evePhoebe Waller-Bridge
James Bond si najal specialistku na drsný humor 

Poslední bondovku jsme v kinech viděli v roce 2015 a popravdě většina z nás na Spectre už zapomněla. Spíš si pamatujeme znechucení Daniela Craiga a to, že se celkem snažil, aby se k roli Jamese Bonda nemusel vracet. Nakonec slíbil ještě jeden film, který chystal Danny Boyle, ten ovšem s tvůrci nenašel úplně společnou řeč a před pár měsíci od projektu odstoupil. Novou bondovku, která zatím ještě nemá jméno, ale pracovní název je Shatterhand, po něm převzal Cary Joji Fukunaga a víme, že vedle Craiga uvidíme i Ralpha Fiennese jako M, vrátí se Moneypenny s tváří Naomie Harris i Ben Whishaw jako Q. A dorazí i bondgirl ze Spectre Léa Seydoux. 

Teď tu máme další zajímavé jméno. Scénář potřebuje podle všeho trošku upravit a dodat šmrnc, a tak se tvůrci rozhodli zavolat Phoebe Waller-Bridge. Ta hrála a dabovala robotku L3-37 V Solo: Star Wars Story, především však má na kontě seriálový megahit Fleabag, v němž hraje i hlavní roli ženy, co se nebojí dost ostře komentovat svůj život a současnou společnost. Její účast si údajně vyžádal nejen Fukunaga, ale i sám Daniel Craig, jenž je velkým fandou jejího seriálu a chce, aby Waller-Bridge přenesla svou břitkost a vtip i do nové bondovky. Co všechno provede se scénářem, který napsali bondovští veteráni Neal Purvis a Robert Wade spolu se Scottem Z. Burnsem, samozřejmě nevíme. Na druhou stranu vzhledem k tomu, že Waller-Bridge napsala i špionážní seriál Killing Eve, který sbírá pochvaly ze všech stran, by výsledek mohl být hodně zajímavý. 

---

Vytáhni v hospodě: Když Peter Capaldi odešel ze seriálu Doctor Who, měla právě Phoebe Waller-Bridge podle bookmakerů největší šanci, že se stane jeho následovnicí. Nakonec se ale první „Doktorkou“ stala Jodie Whitaker. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace