Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hororová klasika Neviditelný muž dostane novou verzi


ikona
Mr. Hlad
elizabeth mossinvisible manleigh whannellsawuniversalupgrade
Vyjde to tentokrát?  

Normálně bych napsal, že celý filmový svět se ještě dnes směje tomu, jak se Universal pokoušel nastartovat svoji sérii plnou monster, jako jsou Drákula, Mumie, Neviditelný muž nebo Vlkodlak. Ale on se tomuhle studiu nikdo nesměje, protože na Mumii s Cruisem se už skoro zapomnělo a o zbytku se prostě nemluví, ačkoliv studio mělo velké plány a Javier Bardem si měl zahrát Frankensteinovo monstrum, Angelina Jolie nebo Gal Gadot jeho Nevěstu, Johnny Depp Neviditelného muže a Dwayne Johnson Vlkodlaka. 

Neúspěch pouštního dobrodružství s Tomem Cruisem ale zapřičinil, že si v Universalu řekli, že nezvolili dobrou cestu a tak to teď zkouší znovu a ke spolupráci přizvali Jasona Bluma a jeho Blumhouse Productions. Tam v posledních letech vznikají nejzajímavější a hlavně nejúspěšnější horory a už před nějakou dobou jsme se dozvěděli, že Blum hodlá ze všeho nejdřív zadaptovat klasiku Invisible Man, jejíž režie se ujme Leigh Whannell, který natočil povedený Upgrade a jako scenárista pomohl na svět sériím Saw a Insidious. A teď už víme, kdo si zahraje hlavní roli. 

Šeptalo se o tom už před pár týdny, ale teď je jasné, že hlavní hvězdou bude Elizabeth Moss. Té pořádně nakopl kariéru seriál Příběh služebnice a s Blumem spolupracovala i na hitu My. Blum navíc potvrdil, že rozhodně nepůjde o velký film. Počítá se s rozpočtem pět až deset milionů a celé by to mělo stát hlavně na postavách, ne na CGI a kaskadérských výkonech. Natáčení by mělo začít v Austrálii ještě někdy během letošního roku. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace