Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na klasiku Jáchyme, hoď ho do stroje!


ikona
Mr. Hlad
fratišek koudelkajáchyme, hoď ho do strojeladislav smoljakluděk sobotamoviezoneoldřich lipskýpopkulturní milníkyzdeněk svěrák
Sobota, Svěrák, Smoljak, Lipský a česká filmová legenda 

Díky Popkulturním milníkům podle MovieZone jste na velkém plátně mohli vidět, jak Arnold Schwarzenegger v Komandu vystřílí celou armádu jednoho středoamerického diktátora v Komandu. Jak Sylvester Stallone v Cliffhangerovi pobíhá po Skalnatých horách jen v tričku. Jak to Baby a Johnny rozjedou na parketu ve Hříšném tanci nebo jak Charlie Sheen natočil s druhými Žhavými výstřely nejkrvavější film všech dob. Teď ale přichází čas hrdiny, který je uplácaný z trochu jiného těsta. Na scénu přichází František Koudelka a spolu s ním nestárnoucí komediální legenda Jáchyme, hoď ho do stroje! 

Ikonická role Luďka Soboty, režie komediálního klasika Oldřicha Lipského a scénář Zdeňka Svěráka a Ladislava Smoljaka. Když se tyhle tři věci promíchaly, nemohlo vzniknout nic jiného než totální žánrový klenot, ze kterého mnohdy lidé používají hlášky, aniž by věděli, že pochází právě odtud. Vy teď dostáváte jedinečnou možnost užít si tuhle pecku, která letos slaví pětačtyřicet let, na velkém plátně. Promítá se klasicky v Kině Aero a v pondělí 6.5. ve 20:30 a před filmem bude jako vždy krátký úvod a malý kvíz, lístky kupujte tady. Kdo by si chtěl zakvízovat pořádně, tak už v 18:30 proběhne v Aeru velký kvíz na téma Filmové hlášky. Přijďte, bude to pecka! Těšíme se na vás. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace