Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tomb Raider dostane pokračování


ikona
KarelR
alicia vikanderlara crofttomb raidertomb raider 2videohrawalton goggins
Alicia Vikander vs. Trinity, druhé kolo. 

Reboot Tomb Raidera neudělal zdaleka takový dojem, v jaký tvůrci doufali. Recenze hlásily průměr a ještě větší problém byl v tržbách, jež se v Americe zastavily u 58 milionů dolarů. Laru Croft spasilo globálních 274 milionů, které už vypadají mnohem lépe. Při rozpočtu 94 mega ale dvojka vůbec nebyla jistá a většina lidí žila v tom, že se jí nedočkáme.

Jenže víte co? Warneři nechtějí značku pohřbít zas tak rychle a dají Laře druhou šanci. O návratu režiséra Roara Uthauga se zatím nemluví, Alicia Vikander ale naštěstí chybět nebude. Oscarová diva svou rolí vážně žila (stačí se podívat na pár videí ze zákulisí) a jak dobře víte, finále jedničky jí konečně nadělilo ikonické dvě bouchačky. Tažení proti Trinity tak bude mít blíž ke starším videohrám, což by konečně mohlo naplnit kina.

Druhý film ještě nemá datum premiéry a neznáme ani další detaily. O scénář se ale postará Amy Jump, dvorní scenáristka Bena Wheatleyho, která má na kontě třeba Pole v Anglii, High-Rise a Křížovou palbu. Warneři tak očividně sází na girl power a nikoho by asi nepřekvapilo, kdyby časem přibyla ženská režisérka. Po úspěchu Wonder Woman se totiž Hollywood jasně změnil a miliardová Captain Marvel jedině potvrdila, že blockbustery od žen pro ženy jen tak nezmizí.

---

Vytáhni v hospodě: Před čtyřmi lety se mluvilo o propojeném vesmíru se hrami od Square Enix. Tomb Raider by se ale po boku Just Cause, Hitmana, Deus Ex nebo Thiefa neobjevil, protože jsou jeho práva u jiného studia.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace