Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #501 o Wickovi a Shazamovi


ikona
Mr. Hlad
avengersedgar wrightgame of throneshra o trůnyjohn wickkeanu reevesshaun of the deadshazamvíkendový výplach
Jak trénuje Keanu Reeves na Johna Wicka? Mohla by z Avengers být pohádka pro nejmenší? A čeho všeho jste si nevšimli v Shazamovi?  

Výplach, který začíná další pětistovku

Deštník týdne
Druhé To se objeví v kinech za pár měsíců a dá se předpokládat, že se o něm bude docela mluvit a objeví se i spousta merche. V každém případě do podzimních plískanic by si ti největší fandové mohli pořídit i tenhle deštník

Příprava týdne
Už velmi brzy dorazí do kin třetí John Wick a my se na něj dost těšíme. I proto, že Keanu Reeves obvykle bere přípravu na roli vážně a platí to i v případě postavy tohohle likvidátora a nechával si u toho radit od lidí, kteří pracovali pro CIA nebo sloužili u Navy SEALs.  

Easter Eggy týdne
Už jsme si zvykli na to, že v každé comicsovce se objeví spousta odkazů na jiné hrdiny, příběhy, filmy a předlohu. A že člověk, který se v tom úplně neorientuje, je jen málokdy dokáže odhalit. Shazam! není žádná výjimka. 

Spin-offy týdne
Už za pár dní začne poslední řada Hry o trůny, v HBO ovšem nehodlají Západozemí opustit. Už teď se chystá prequel s Naomi Watts v hlavní roli a v plánu jsou i další seriály. A doufejme, že se jich neujmou lidé ze Saturday Night Live, protože to by asi fandy úplně nepotěšilo

Zbraně týdne
Ve filmech jde zabít člověka čímkoliv. Rukama, pistolí, nožem, propiskou, mečem, světelným mečem, motorovkou… prostě vším. Všichni víme, že ne vždycky to je úplně realistické, ale obvykle nám to je jedno. Co ale na ikonické zbraně a jejich využití říká člověk, který jim doopravdy rozumí? 

Pohádka týdne
V Avengers: Infinity War zmizela polovina superhrdinů a vlastně i vesmíru a stačilo k tomu jedno Thanosovo lusknutí prsty. Pro spoustu diváků to mohl být traumatizující zážitek a možná i proto udělali Jimmy Kimmel, která je řekněme o dost méně depresivní. 

Výročí týdne
Disneynature slaví deset let. A za tu dobu jsme od nich dostali spoustu fakt nádherně vypadajících dokumentů o přírodě. Už za pár dní dorazí do amerických kin jejich Penguins, ale pokud si chcete připomenout jejich předchozí pecky, můžete v tomhle videu

Odkazy týdne
Edgar Wright je velký fanboy a na jeho filmech to je vidět. Především Cornetto Trilogy je doslova narvaná odkazy na jiné slavné filmy a výjimkou není samozřejmě ani Soumrak mrtvých. A tady je máte všechny pohromadě. 

Song týdne
We didn‘t Star the Fire od Billyho Joela je jeden z těch songů, které zná asi úplně každý. A teď má novou verzi, která je obohacená o draky, sekání hlav, politikaření a fantasy prvky. Zkrátka slavná písnička se dočkala předělávky od fandů Hry o trůny. A tady ji máte. 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme řešili, jestli byl lepším Jokerem Jack Nicholson nebo Heath Ledger. A Ledger Jacka totálně přejel. 

Dnes se podíváme do Španělska a chceme vědět, kterou z tamních hereckých superhvězd máte nejraději. Přirostl vám k srdci víc Antonio Banderas, nebo Javier Bardem? Jména do předmětu, do textu důvody. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace