Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Křižovatka smrti 4 se blíží. Nebo ne?


ikona
Mr. Hlad
brett ratnerchris tuckerjackie chankřižovatka smrtirush hour
Jsme konečně o krok blíž čtvrtému dílu Křižovatky smrti?  

Sledovat dění okolo Křižovatky smrti 4 je už vlastně docela legrační. Víceméně jednou za rok se objeví informace, že do toho všichni jdou, jsou natěšení a začne se točit už velmi brzy. A pak nezačne. Jackie Chan se vrátil do Asie, Chris Tucker na hereckou kariéru víceméně kašle a Brett Ratner má na kontě pár obvinění ze sexuálního obtěžování, takže se s ním v Hollywoodu nikdo moc kamarádit nechce. Teď se ale zdálo, že čtvrtý díl buddy movie série s ukecaným Tuckerem a gumovým Chanem by opravdu vzniknout mohl, protože Tucker pověsil na Instagram fotku, kde je se svým  parťákem a s úsměvem slibují, že „teď to bude.“ Jenže asi zase nebude. 

Ačkoliv se rychle začalo šeptat, že čtvrtá Křižovatka je už vlastně velmi blízko, pořád půjde o běh na dlouhou trať. Jackie Chan teď prozradil, že posledních sedm let spolu s Tuckerem hledali ten správný scénář. A teď ho našli, rozhodně však není v takové fázi, aby se dalo natáčet. Prý je hotová teprve druhá verze a bude to chtít ještě hodě úprav a přepisování, než bude možné vyrazit na plac. A když by se povedlo to trochu vyšperkovat, mohlo by natáčení možná začít příští rok. Chan do toho ale prý chce jít a čím dřív, tím líp, aby spolu s Tuckerem nepůsobili jako dědci. Vzhledem k tomu, že jemu je pětašedesát a Tuckerovi bude v létě čtyřicet sedm, by si měli docela pospíšit. 

AKTUALIZACE: Oficiální web Jackieho Chana tvrdí, že se Křižovatka smrti 4 nechystá. Takže... už vůbec netušíme, co se vlastně děje.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace