Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Muzikálová klasika Pomáda se vrátí do kin


ikona
Mr. Hlad
aladdingreasejohn augustjohn travoltaolivia newton-johnpomádaprequel
Může z toho být hit jako z Mamma Mia? 

V dětství jsem viděl spoustu filmů, které jsem vidět chtěl, ale taky hromadu, které jsem vidět nechtěl, protože je někdo z rodiny měl rád a pouštěl si je skoro stejně často jako já Hvězdné války nebo Tanga a Cashe. A jedním z nich byla i Pomáda. Retro romantický muzikál s Johnem Travoltou a Olivií Newton-John jsem se naučil postupně respektovat a dneska ho mám vlastně i svým způsobem rád. A uznání si zaslouží minimálně za to, že spousta jeho písniček se postupem času stala klasikou. 

 

Regulérní dvojka vznikla v roce 1982, tedy čtyři roky po jedničce, zajímavá je však snad jen účastí mladé Michelle Pfeiffer. U Paramountů by ovšem chtěli tuhle hudební klasiku oživit, tentokrát ovšem prequelem. Ten by se měl točit okolo Dannyho Zucka a Sandy Olssen a jejich letní lásky, která se odehrála těsně před Pomádou. Podle všeho by ale příběh měl být vyprávěný nadvakrát, jednou očima frajera Dannyho a podruhé z pohledu zamilované naivky Sandy. Takže vlastně něco jako Rashomon s písničkami :) O scénář by se měl postarat John August, který napsal Velkou rybu nebo blížícího se Aladdina

---

Vytáhni v hospodě: Pomáda v roce 1978 utržila v kinech skoro 400 milionů dolarů. Co se týče amerických tržeb, jejích 189 milionů jí stačí na druhé místo mezi muzikály, první je Kráska a zvíře. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace