Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel s rebootem X-Menů nespěchá


ikona
KarelR
avengersavengers: endgamedeadpoolfantasticka ctyrkamarvelx-men
Po nákupu Foxů Disneym mají u Marvelu nové hračky. Rozhodně je ale nevytasí okamžitě. 

Jak potvrdil třeba Josh Brolin, v Marvelu se opravdu plánuje na dlouho dopředu. Kevin Feige, Louis D'Esposito a spol. odjedou jednou za pár let kamsi na grilovačku a nachystají tam dalších 5-10 let marveláckých filmů. Právě proto jsme třeba doteď nedostali sólovku Black Widow, i když ji fanoušci chtěli – po Avengers zkrátka nebyla v plánu, a proto se jí Scarlett dočká až příští rok.

Stejným případem pak očividně budou X-Meni. Ačkoliv si řada lidí myslí, že Marvel okamžitě nakopne reboot, podle Feigeho je situace docela jiná. Marvel má v tuhle chvíli jasný pětiletý plán, jenž s mutanty podle všeho nepočítá, a teprve po jeho konci se naplánuje další pětiletka, v níž se začnou brát v potaz.

Feige je samozřejmě patřičně vágní, takže je možné, že se mutantí půda začne chystat dřív – třeba nějakým lehkým přepisem reality v Avengers 4. To jsou ale čiré spekulace a vzhledem k marvelácké historii je opravdu možné, že bude kolem Wolverinea a jeho kámošů několik let ticho. Platí to i pro ohromně rozjetého Deadpoola? Kdo ví. Smutnou zprávou nicméně je, že se (logicky) může odložit/zrušit týmovka X-Force, která momentálně nikam nepasuje.

Rozhodně tedy s X-Meny na konci Avengers 4 (nebo v nejbližších letech) moc nepočítejte. To už je pravděpodobnější, že Marvel opatrně zkusí vzkřísit Fantastickou čtyřku, která bezpochyby dostane prvotřídní péči. Superhrdinský tým, jenž v roce 1961 překopal celý průmysl (navázali na něj Spider-Man, Hulk, X-Meni nebo Avengers) je totiž konečně doma a Feige s ním stoprocentně bude mít velké plány.

---

Vytáhni v hospodě: Na X-Force pracuje Drew Goddard, jenž se kdysi vzdal režie Marťana, aby mohl u Sony točit záporáckou týmovku Sinister Six. Z té ale po převelení Spider-Mana do MCU sešlo, a jestli X-Force potká stejný osud, bude Goddard oficiálně největším smolařem v Hollywoodu.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (5)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace