Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Shazam dostane dvojku. Seřeže ho Dwayne Johnson?


ikona
Mr. Hlad
black adamdcdwayne johnsonshazamwarnerzachary levi
Nejnovější hrdina od DC se chystá na opáčko a Dwayne Johnson už si taky zkouší superhrdinský kostým.  

DC a Warnaři od Shazama asi čekali trošku lepší čísla. Jasně, je to origin, točí se kolem hrdiny, který není tolik známý, ale konkurenční Captain Marvel zvládla dát miliardu, což tohohle superhrdinu stoprocentně nečeká. Shazam! skončí někde na polovině, což také nebudou špatná čísla, ale čekalo se asi prostě trošku víc. Přesto je už teď jisté, že se dočká dvojky. Henry Gayden, který napsal první díl, totiž dostal za úkol začít pracovat na sequelu a počítá se i s tím, že za kameru opět usedne David F. Sandberg a logicky že se vrátí i všichni důležití herci. A pak tu máme Dwayna Johnsona. 

Ten Shazama produkoval, i když zdaleka nejen proto, že by šlo o jeho srdcovou látku. Pokud si vzpomínáte, byla tahle comicsovka před pár lety připravovaná jako velkolepý projekt, v němž se vedle Shazama objeví i záporák Black Adam, jehož si měl zahrát právě Johnson. Ale studio usoudilo, že by toho bylo moc a obě postavy si zaslouží separátní origin. Popravdě trošku jsem v kině vyhlížel Rockovo cameo, samotného Black Adama ovšem tvůrci nepřímo zmínili (kdo si myslíte, že byl ten šampión, kterého vybrali kouzelníci a trošku se jim vymkl z rukou?), Johnson teď ovšem oznámil, že jeho vlastní film by se měl točit příští rok. Kdo by ho měl napsat nebo režírovat, se však zatím neví. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace