Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Velké změny u Suicide Squad: Elba na plac, Deadshot nebude


ikona
Mr. Hlad
dcdeadshotidris elbajames gunnsuicide squadviola daviswarnerwill smith
Uvidíme vůbec Deadshota?  

Fandové DC comicsovek si teď do kina můžou zajít na rodinného Shazama, ale Warneři rozhodně nebrzdí. Letos nás ještě čeká origin Jokera, mohl by se začít točit nový Batman a příští rok uvidíme holčičí comicsovku Birds of Prey. A taky se snad brzy začne pořádně pracovat na dvojce Sebevražedného oddílu, který dorazí do kin v srpnu 2021. 

Režie se ujme James Gunn a podle všeho by mělo jít napůl o sequel a napůl o restart. Noví hrdinové, nový styl a trošku nový přístup. Víme, že z těch starých tváří se na scénu vrátí Jai Courntey jako Captain Bumerang a zatím nepotvrzená je i účast Harley Quinn, bez které by to asi nešlo. Teď ovšem potvrdila svůj návrat i Viola Davis, která si zopakuje roli nekompromisní šéfové tohohle komanda magorů Amandu Waller. Ale je tu ještě jedna změna. 

Před pár dny se totiž objevila informace, že v roli nejlepšího střelce na světě Deadshota vystřídá Willa Smithe Idris Elba. Studio mělo o Smithův návrat zájem, bohužel má plný diář, a tak se rozhodlo přeobsazovat. A teď si to rozmyslelo. Elba na palubě zůstává, ale měl by si zahrát úplně jiný charakter, u Warnerů evidentně doufají, že Smithe ukecají třeba do třetího filmu. Problém však může být tom, že druhý Sebevražedný oddíl se měl točit právě kolem Deadshota a jeho minulosti, ovšem na přepsání scénáře je ještě snad času dost. Tak uvidíme, u jaké role Elba nakonec skončí. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace