Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #500 o Avengers a Star Wars


ikona
Mr. Hlad
avengersgame of thronesoreopixarstar warstoy storyusvíkendový výplach
Jak velké jsou lodě ve Star Wars? Čeho jste si nevšimli v trailerech na Avengers? A dá se z hnusných sušenek udělat znělka na Hru o trůny?  

Pětistý výplach

Spojení týdne
Do kin letos přijde čtyřka Toy Story a všichni víme, že Pixar rád spojuje svoje filmy do jednoho vesmíru a najít v jednotlivých filmech odkazy na spousty dalších není vůbec těžké. A podle všeho nás to čeká právě i v Toy Story. 

 

Sestřih týdne
Avengers: Endgame už za pár dní uzavře jedu velkou filmovou ságu. Dost se na to těšíme a očekáváme, že v kině dostaneme pořádně velkolepý zážitek, ale bez přípravy bychom nikomu nedoporučovali do toho kina jít. Takže si těch předchozích jedenáct let připomeňte. 

Reklama týdne
V Saturday Night Live to je s humorem trochu složité. Občas se jim povede vymyslet něco skoro geniálního, občas šlápnou hodně vedle. Teď se legendární komediální show rozhodla reagovat na novinku Jordana Peelea My. Jak se jim to povedlo? 

Přízvuk týdne
Eric Singer je kouč přes dialekty a když někoho slyší mluvit, pravděpodobně pozná, odkud pocházeli jeho prarodiče, čím se živí vzdálený bratranec a komu fandí ve fotbale. A občas pomůže i hercům, aby zněli opravdověji a přesvědčivěji. A celkem se asi nadře

Animák týdne
Avengers: Endgame budeme mít v kinech až na konci dubna, už teď se ale fandové rozhodli začít pracovat na animované verzi. Nebo alespoň na animovaném traileru, který nevypadá vůbec zle. 

Odkazy týdne
A ještě Avengers: Endgame. V trailerech na konec jedné marvelovské éry se studio drží celkem zkrátka a nesnaží se zbytečně vykecávat moc věcí. Což je super, pár zajímavých informací, odkazů a detailů se ale dá vyhrabat i z toho mála, co jsme viděli. 

Sušenky týdne
Musím se přiznat, že sušenky Oreo nepatří úplně mezi moje oblíbené. Tyhle kultovní sladkosti se sice pokouší uspět i na našem trhu, osobně si je ale podruhé fakt nekoupím. Na druhou stranu evidentně se dají použít i k jiným věcem než k mlsání. Třeba ke stavění hradů ze Hry o trůny

Efekty týdne
Dělat speciální efekty je dřina, ale není to ta práce, za kterou by člověka lidi poplácávali po zádech jako třeba doktory. A přitom Greg Loan by si to zasloužil. Původně pracoval v zábavních parcích, ale teď dělá speciální figuríny s realistickou kůží, blikajícíma očima a krevním oběhem, které využívají právě začínající lékaři, když se učí, jak zacházet s pacientem. 

Srovnání týdne
Star Wars jsou nejen plné rytířů Jedi, světelných mečů a vesmírné Síly, ale obřích vesmírných lodí. Člověk si ale jen těžko představí, jak velké by mohly ve skutečnosti být. Teď už to ale víme. A jsou sakra velké! 

Duel týdne
V minulém Výplachu jsme se ptali, jaká comicsovka je podle vás nejsrandovnější a nakonec to těsně vyhrál Thor: Ragnarok, za kterým skončili Strážci Galaxie nebo Deadpool. 

Tentokrát se podíváme na Jokera. Jak se s touhle roli porve Joaquin Phoenix, zjistíme za pár měsíců, dnes nás ale zajímá, jestli je podle vás lepší Joker Jack Nicholson nebo Heath Ledger. Jméno pište do předmětu, v textu zkuste uvést důvody. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (30)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace