Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další hvězdy pro Black Widow


ikona
Mr. Hlad
black widowdavid harbordisneyflorence pughmarvelrachel weiszscarlett johansson
Scarlett Johansson bude mít docela zajímavé herecké parťáky 

U Disneyho se momentálně žije přípravami na premiéru Avengers: Endgame, takže všechny ostatní projekty jsou tak trošku pod radarem. Víme, že přijde spousta dalších comicsovek, ale studio nechce být moc konkrétní, aby vyloženě nevykecalo, kdo umře a kdo přežije další řádění Thanose. Jisté však je, že příští rok dorazí ve své první sólovce Black Widow. Hlavní roli si pochopitelně zopakuje Scarlett Johansson a podle všeho půjde o prequel, který se bude točit okolo jejích začátků a především náročného výcviku pod dohledem KGB. 

Johansson samozřejmě nebude sama, před pár dny se k ní přidala hodně šikovná Florence Pugh z Outlaw King a režisérka Cate Shortland má mít podle všeho na place i další zajímavá jména. Kousek od podepsání smlouvy jsou totiž Rachel Weisz a David Harbour. Koho si ale držitelka Oscara za Nepohodlného a nový představitel Hellboye zahrají? To studio odmítá prozradit, ovšem prokeclo se, že ve filmu by měli být dva záporáci, jedna žena a jeden muž. Popravdě celkem si dovedu Rachel Weisz představit jako nějakou chladnou a nelítostnou šéfovou výcviku špiónek, která se tváří a chová jako Ivan Drago. V každém případě tyhle dva uvidíme na plátně rádi, takže snad necuknou těsně před podpisem smluv. 

---

Vytáhni v hospodě: David Harbor má krom Hellboye na kontě ještě jeden comics, mihl se v Sebevražedném oddílu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace