Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Melissa McCarthy se chce vysmát superhrdinům


ikona
Mr. Hlad
ben falconemelissa mccarthynetflixoctavia spencerthunder force
Legrace se superhrdinkami 

Melissa McCarthy nepatří v redakci k nejoblíbenějším herečkám, faktem však zůstává, že když má v ruce dobrý materiál, dovede odvést dobrou práci. Potvrzuje to nominace na Oscara za Ženy sobě, ale třeba i hodně povedená komedie Špión. McCarthy o Oscara navíc bojovala i letos a překvapivě se zcela vážnou rolí v dramatu Můžete mi kdy odpustit? Těžko tedy říct, co čekat od její novinky Thunder Force, ovšem šance, že to bude zajímavé, tu zkrátka existuje. V každém případě Netflix ulovil další hereckou hvězdu a tentokrát ji nechá vyřádit se v superhrdinském žánru. 

Melissa McCarthy a její parťáčka Octavia Spencer, která je specialistkou na role nepříjemných ženských, si zahrají dvě obyčejné dámy, které získají superschopnosti, ale naučit se s nimi zacházet nebo dokonce konat dobro nebude úplně jednoduché, měla by to však být legrace. Alespoň taková je teorie. Režírovat totiž bude manžel Melissy McCarthy Ben Falcone, jenž zatím stačil natočit všehovšudy průměrné komedie Tammy, Šéfka a Life of the Party. S trochou štěstí by to ale nemuselo být zlé, protože zrovna tyhle dvě dámy jsou pro role superhrdinek naprosto nevhodné a díky tomu by to mohla být vcelku sranda. Tak doufejme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace