Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se objeví v pokračování hororu Tiché místo?


ikona
Mr. Hlad
cillian murphyemily bluntjohn krasinskiquiet placesequel
Tohle obsazení si rozhodně necháme líbit.  

Horor Tiché místo se zařadil mezi nejpřekvapivější hity loňského roku. A málokdo to čekal. Emily Blunt je sice solidní hvězda a John Krasinski taky není neznámý, ale Krasinski se chopil i režie a napsal scénář a to byla pro filmové fandy velká neznámá. Horor o tom, že je sakra těžké přežít ve světě, kde člověk nesmí vydávat téměř žádné zvuky, se však povedl a líbil se. A dvojku tvůrci slíbili prakticky hned po premiéře. Závěr byl krásně otevřený a jsme docela zvědaví, co Emily Blunt s tou brokovnicí a nově objevenou schopností bojovat proti monstrům provede. A brzy se to dozvíme. 

John Krasinski sice nejdříve sliboval, že dvojku Tichého místa jen napíše, ale nakonec se ujme i režie a s natáčením by měl začít už letos v létě. Před kamerou mu samozřejmě bude opět pobíhat Emily Blunt a nově i Cillian Murphy, kterého vidíme rádi prakticky kdekoliv a se svým výrazným obličejem nejspíš nebude mít problém uhrát roli s minimem dialogů. Měl by si zahrát muže, jenž se přidá k přeživším a rychle se ukáže, že jeho záměrem není jen a pouhé přežití. Jestli se z něj vyklube záporák, zatím nevíme, jsme však určitě zvědaví. V každém případě sequel dorazí do kin už 15. května příštího roku. Uvidíme, jestli měl Krasinski začátečnické štěstí, nebo je to fakt talent, který se zařadí mezi herce, jimž se povedlo uspět i za kamerou. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace