Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #499 o Vetřelcích a Cruisovi


ikona
Mr. Hlad
aliencarnagechristian baleethan huntgame of throneshra o trůnymission impossibletom cruisevenomvíkendový výplach
Co dělají vetřelci na střední škole? Kam chodí běhat Tom Cruise? Kdo si zahraje v Duně? A jak by mohl vypadat sequel Venoma?  

Poslední březnový výplach

Hrdinové týdne
Disney sice koupil Foxe, ale asi neexistuje způsob, jak by mohl do čtyřky Avengers zvládnout propašovat X-Meny a další superhrdiny, kteří donedávna dřeli právě v tomhle studiu. Deadpool a Wolverine by se ale určitě vedle Iron Mana s Thorem neztratili

Divadlo týdne
MovieZone se divadlu nevěnuje, ale občas není od věci vyměnit kinosál za hlediště před prkny, která znamenají svět. A třeba i dát šanci amatérům a středoškolským hercům. Zvlášť takovým, kteří místo Hamleta zkusí nastudovat VetřelceTady je pár fotek přímo z představení. 

Triky týdne
Člověk by řekl, že film jako Roma nepotřebuje moc vizuálních efektů. Většinou se v něm jen mluví, je dost pomalý, černobílý a rozhodně neobsahuje scény, které by řvaly, že na nich dřeli v trikovém studiu. I tady ale jsou. Malé, decentní, ale ve výsledku vlastně dost působivé. 

Obětavec týdne
Denis Villeneuve už zvládl do Duny nalákat spoustu hereckých hvězd. V hlavní roli se objeví Timothée Chalamet a sekundovat mu budou Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Dave Bautista, Oscar Isaac nebo Jason Momoa. A možná, že se objeví i Christian Bale, ale v roli, jakou byste nečekali… I když spíš ne. Ale vlastně by nás to moc nepřekvapilo. 

Herec týdne
Asi se s nikým nebudeme muset hádat o tom, jestli je Ian McKellen geniální herec. To je obecně přijímaný fakt. A k tomu, aby si diváky omotal kolem prstu, mu obyčejně stačí jen jeho oči. Posuďte sami. 

Běžec týdne
To, že se Tom Cruise ve svých filmech docela hodně naběhá, jste asi zaznamenali. Nejspíš jste viděli i sestřihy jeho běhacích scén, ale teď se dostaneme ještě o úroveň výš. Teď si k běhání přidáme i google mapy, takže můžete konečně zjistit i to, odkud kam ten Tom vlastně běhá. 

Recap týdne
Poslední sezóna Hry o trůny se blíží a každý fanda ví, že většina postav z předchozích sérií už to dávno zabalila. Není tedy od věci připomenout si, co všechno se v tomhle seriálu stalo. Takže klikejte sem

Režisér týdne
Spike Jonze je sice uznávaný filmový režisér, ale práci na klipech se nikdy nevyhýbal. A vždycky točil strašlivé pecky. Woman od Karen O and Danger Mouse si střihl na jeden záběr a na place se podle všeho docela vyblbnul. 

Sequel týdne
Na druhém Venomovi už se pomalu začíná pracovat a dá se předpokládat, že Tom Hardy v něm změří síly s Woodym Harrelsonem, který si zahraje masového vraha, z něhož se po seznámení se symbiontem stane likvidátor Carnage. Na oficiální fotky nebo dokonce trailery je ještě brzy, ale na ty fandovské není brzy nikdy. 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme chtěli vědět, jakého hrdinu Clinta Eastwooda máte nejraději. Nakonec to podle očekávání vyhrál Blonďák z Dolarové trilogie, za ním se pak umístili Drsný Harry Callahan a Walt Kowalski z Gran Torino. 

Dnes se podíváme na Shazama! Ten zbude zkoušet v kině oslovovat diváky trošku jinak a hodně sází na humor. Nás by tedy zajímalo, jaká comicsovka vám připadala nejvtipnější. A nemluvíme tu teď čistě o komediích, ale o klasicky pojatých comicsových filmech. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace