Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Uniklý plakát Star Wars představuje nové postavy


ikona
KarelR
j. j. abramsstar warsstar wars: epizoda ix
Lucasfilmu uniklo pár concept artů/promo materiálů k merchandisingu Epizody IX. 

Hned zkraje bych rád zdůraznil jednu věc, která ke spoustě lidí na internetu bohužel nedoputuje - první uniklý plakát Star Wars nepatří k filmu, ale k doprovodným hračkám. Lucasfilm tyhle vizuály dělal ke všem dílům a vždycky byly grafický horší než marketing k celovečeráku, takže není nutné se něčeho lekat.

Zásadní detail tedy máme za sebou a můžeme se přesunout k tomu, že plakát (kromě návratu Knights of Ren a červených stormtrooperů) odhalil hned tři nové postavy. Kdo je podivný mimozemšťan vedle Finna? To zatím nevíme, teoreticky by ale mohl mít hlas Dominica "Smíška" Monaghana. Poprvé představené dámy pak naštěstí máme zmáknuté víc. Vedle Poea je na plakátu lovkyně odměn Zorii s (ukrytou) tváří Keri Russell a vedle Chewbaccy najdete Jannah, jíž si zahrála Naomi Ackie.

Jména postav potvrzuje concept art, který doprovází uniklý plakát a nechybí na něm (na plakátě kupodivu absentující) Lando. Vyvoďte si z toho, co potřebujete, čekání na název, plakát nebo teaser Epizody IX by každopádně mělo skončit až 11. dubna během letošní Star Wars Celebration.

Předcházející plakáty k hračkám:

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace