Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Michael B. Jordan přebírá po Tomu Cruisovi velkolepou fantasy


ikona
Mr. Hlad
black pantherMethuselahmichael b. jordanryan cooglertom clancytom cruise
Tom Cruise nemá čas, tahle náhrada ale taky není špatná 

Michael B. Jordan si asi řekl, že se udře a umře před kamerou. Chystá totiž tolik projektů, že si lze jen těžko představit, že to všechno bude stíhat. Příští rok uvidíme jeho právnické drama Just Mercy, kde se sejde s Jamie Foxxem nebo Brie Larson, a dorazit by měl i thriller podle Toma Clancyho Bez výčitek, který má nastartovat celou novou sérii filmů s agentem CIA Johnem Clarkem. S Ryanem Cooglerem chystají i drama ze školního prostředí Wrong Answers a plánuje toho ještě mnohem víc. Michael B. Jordan chystá „africkou Hru o trůny“ Red Wolf, s tvůrcem posledního King Konga Jordanem Vogt-Robertsem plánuje film o nějaké zatím tajené přerostlé potvoře, která bude decimovat Detroit a režírující Denzel Washington si ho vybral do dramatu Journal for Jordan o vojáku, jenž píše deník pro svého syna, protože ví, že existuje šance, že z Iráku se domů už se nevrátí. Je toho dost, co? A půlku z těch věcí hodlá Jordan i produkovat. 

Jemu to však nestačí. Jako producent a herecká hvězda se ujme i dlouho chystané fantasy Methuselah, v níž by si měl zahrát biblického hrdinu, který už stovky let nestárne a pořád vypadá na nějakých pětatřicet. Za ty dlouhé roky se naučil většinu jazyků a získal znalosti, o nichž se může těm nejchytřejším lidem historie jen zdát. Taky ovšem musel bojovat o život častěji, než by se mu líbilo. Jordan nakonec v hlavní roli nahradí Toma Cruise, který se kolem projektu motal vcelku dlouho, ale má plný diář. Prý se můžeme těšit na highlanderovskou fantasy s potenciálem rozjet se ve velkou filmovou sérii, což vůbec nezní marně!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace