Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hit-Girl dostane následovnice


ikona
Mr. Hlad
comicsdanger girlhit girljeff wadlowkick-ass
Charlieho andílci ve stylu Jamese Bonda? 

Těžko říct, jestli se někdy v budoucnu dočkáme dalšího dílu série Kick-Ass. A taky jestli o něj někdo stojí. Dvojka v kinech zrovna nezazářila a především Chloë Grace Moretz je dnes dvaadvacet, takže Hit-Girl by se musela přeobsazovat, nebo by se děj musel točit kolem jiné hrdinky (tímhle směrem se konec konců vyvíjely i comicsy). V každém případě režisér dvojky Jeff Wadlow se ke příběhům s hodně ostrými holkami hodlá vrátit. Momentálně sice pracuje na hororové verzi seriálu ze sedmdesátých let Fantasy Island, ale hned potom by se měl vrhnout na adaptaci comicsu Danger Girl

Ta slaví letos jednadvacet let a jde tak trochu o kombinaci bondovek a Charlieho andílků. Hlavní hrdinku a eso přes střelné zbraně Abbey Chase naverbují do tajné špionážní organizace, kde má tvořit tým se sexy Australankou Sydney Savage, ruskou špiónkou Natalií Kassle a geniální teenagerkou Sillicon Valerie, která dodělala Oxford ještě před tím, než mohla mít řidičák. Společně pod dohledem bývalého britského špióna Deuce, jenž v comicsech vypadá až podezřele jako Sean Connery, bojují proti náckům z organizace Hammer Empire. Ti teď pátrají po tajemných předmětech nedozírné moci, s nimiž by mohli nadělat hromadu problémů. Wadlow vcelku akci umí, ženské hrdinky jsou teď hodně populární, takže pokud se povede casting, mohlo by to být docela fajn. 

---

Vytáhni v hospodě: Wadlow napsal i scénář ke comicsovce s Vinem Dieselem Bloodshot, kterou uvidíme příští rok. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace