Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #498 o Deadpoolovi a Spideym


ikona
Mr. Hlad
avengersdeadpoolgreatest showmanidris elbapixarspider-manterminatorvíkendový výplach
Zapadl by Deadpool do Avengers? Jak si doma postavit vlastního Spider-Mana? A kdy budou po světě chodit T-1000?  

Jarní výplach

Helma týdne
Captain Marvel vydělává solidní prachy a co je důležitější, z hrdinky, která v trailerech působila nepříliš zajímavě, se vyklubala fajn postava. Jo a taky má stylovou helmu, kterou si můžete vyrobit doma. Jen to asi nebude úplná sranda. 

Triky týdne
Fantasy Smrtelné stroje byl takový propadák, že se o filmu pár měsíců po jeho premiéře už vůbec nemluví. Faktem ale zůstává, že tenhle průšvih vypadal dobře a že se do něj narvalo docela dost peněz. Triky vážně nebyly zlé. 

Kov týdne
Future is now! Ačkoliv je druhý Terminátor už skoro třicátník, pořád jeho triky fascinují. A teď si představte, jak na ně museli čumět diváci na začátku devadesátých let. Opravdový T-1000 je ale možná blíž, než by se mohlo zdát. Posuďte sami. 

Slang týdne
Idris Elba je cool. Zahrát umí cokoliv, má charisma a letos i dost sebevědomí na to, aby v Hobbsovi a Shawovi zkusil rozbít držku Jasonu Stathamovi nebo Dwaynu Johnsonovi. Takže když řekne, že vás naučí pár anglických slangových frází a slovíček, jednoduše si na to kliknete

Superhrdina týdne
Comicsový Shazam! se blíží do kin a zatím vypadá docela fajn. To, že půjde částečně o variaci na komediální klasiku Velký už se na internetu před časem řešilo a vypadá to, že to nikomu moc nevadí. S Tomem Hanksem by ale Shazam! mohl být ještě o kousek lepší. 

Song týdne
Pár výplachů zpátky jste se mohli podívat na klip od kapely New Found Glory, který se inspiroval legendárním Návratem do budoucnosti. New Found Glory jsou zpátky a jejich novinka This Is Me je taky filmová, tentokrát vychází z Největšího showmana. Co vychází… prostě je to cover. A je fajn. 

Animák týdne
Pixarovka V hlavě patří k těm nejlepším, které tohle studio v posledních letech poslalo do kin. Byla chytrá, dojemná, vtipná a hlavně originální. Jak vypadala v kině, to asi víte. Ale jak vypadala na storyboardech zjistíte až ve videu

Hobby týdne
Je dobré mít nějaký koníček, kterým člověk zaplácne volný čas. Někdo sbírá známky, někdo chodí do kina, někdo si hraje s Rubikovou kostkou. Nebo se spoustou Rubikových kostek. A dělá z nich Spider-Many

Deadpool týdne
Avengers: Endgame se blíží a i když je teď Deadpool oficiálně v disneyovské stájí a mohl by se v nich objevit, asi to úplně nevyjde. Jen to vypadá, že Deadpoolovi to nikdo neřekl. 

Duel týdne
Minule jsme chtěli vědět, které cameo Stana Lee se vám líbilo nejvíc a vyhrál to Amazing Spider-Man. Moc dalších důvodů, proč si tenhle film pamatovat, asi nenajdeme. 

Dnes se podíváme na Pašeráka, kde se Clint Eastwood pravděpodobně loučí s hereckou profesí. Jakého Eastwoodova hrdinu máte nejradši. Jména do předmětu, do textu důvody. Však to znáte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace