Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo změří síly s Black Widow?


ikona
Mr. Hlad
avengersblack widowflorence pughmarvelscarlett johansson
Marvel ulovil hodně talentovanou mladou herečku. 

Těžko říct, jestli Emily Blunt lituje, že nekývla na roli Black Widow, ale Scarlett Johansson má díky téhle comicsové špiónce permanentně plný diář. Své vlastní sólovky se ale nejspíš dočká až příští rok. U Marvelu teď řeší Avengers a nijak zvlášť nevypouští informace o tom, co bude dál. Samozřejmě se počítá s návratem Doctora Strange nebo Black Panthera, ale vlastní film konečně získá i Natasha Romanoff. Premiéru by měl mít snad příští rok, protože natáčet se začne už v červnu a za kameru se posadí Cate Shortlad. 

Pořád samozřejmě nevíme, o co půjde, ale nejspíš se podíváme do minulosti a zjistíme, jak vlastně Black Widow přišla na svět a jak prošla extrémním výcvikem pro Špióny v Rusku. A samozřejmě u toho nebude sama. Vedle Scarlett Johansson by se měla objevit Florece Pugh, která nás baví čím dál víc. Zazářila vedle Chrise Pina v Outlaw King a sklízí pochvaly i za minisérii Malá bubenice nebo wrestlingovou komedii Fighting with my Family. U Marvelu s ní prý víceméně počítají už docela dlouho, ale chtěli dát šanci i jiným herečkám. Jsem ovšem docela rád, že drby o účasti Emmy Watson se nakonec nepotvrdily. Pugh by si podle všeho měla zahrát taky špiónku a s minimálně stejnými schopnostmi, jaké má Romanoff. Jen bude kopat za tým záporáků. Tak uvidíme. Pugh je rozhodně schopná herečka a pořádný hit by jí mohl slušně nakopnout kariéru. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace