Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje v novém filmu Christophera Nolana?


ikona
KarelR
christopher nolanjohn david washingtonrobert pattinson
Filmy od Nolana jsou tak nějak automaticky velkými událostmi. Co zatím víme o tom dalším? 

Aktualizace: Pattinson je potvrzený a hlavní ženskou roli získala Elizabeth Debicki (záporačka z Krycího jména U.N.C.L.E. a Strážců Galaxie 2).

---

Před pár týdny se psalo o tom, že bude dalším filmem Christophera Nolana romantický thriller ve stylu Na sever severozápadní linkou. Tyhle informace se velmi rychle vyvrátily a momentálně víme jen to, že půjde o epický a inovativní akční blockbuster, který by nemusel být extra daleko od Počátku. Další detaily zatím nikdo nesehnal, sám Nolan se teď ale víc než na zápletku soustředí na herce.

Co přesně to znamená? V první řadě shánění čtyř hereckých jmen do čtyř hlavních rolí. Zákulisní informace mluví o dvou mladších mužích a jednom starším, jimž bude dělat společnost mladší žena. První dva hrdinové jsou už přitom vybraní a měli by je ztvárnit John David Washington (Ron z BlacKkKlansmana) a Robert Pattinson.

Zatímco Washington už má roli víceméně jistou, Pattinson se ještě rozhoduje. Všechno ale nasvědčuje tomu, že na ni kývne (Nolan se jednoduše neodmítá), čímž zakončí svůj sedmiletý přerod z nenáviděného upíra ve schopnou hereckou jistotu. Pokud jste viděli Ztracené město nebo Dobrý časy, přesně víte, o čem je řeč. Sám Pattinson ostatně nikdy netajil, že Stmívání využil jen jako kariérní boost, jenž ho přivedl ke spoustě zajímavých menších filmů.

Nolan nám svoji novinku představí 17. července 2020 a samozřejmě bude bojovat za to, aby se na ni chodilo do IMAXu. Počítejte tak s tím, že se ještě pěkných pár měsíců nic nedozvíme, což koneckonců není nic špatného. Čím méně se toho odhalí, tím opojnější zážitek by nás opět mohl čekat přímo v kině.

---

Vytáhni v hospodě: Nolan získal za Dunkink svoji první režijní nominaci na Oscara. Jinak má na kontě dvě scenáristické (Memento, Počátek) a dvě za nejlepší film (Počátek, Dunkerk).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace