Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Drsňáci Johnson a Reynolds


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnsonemma mackeyhitmans bodyguardjennifer lopezjumanjina obzoruryan reynoldssalma hayeksamuel l. jackson
Kam se vydá Dwayne Johnson? Ochrání Ryan Reynolds ženu Samuela L. Jacksona? A jak se mstilo ve středověku?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Dan Stevens a Alison Brie si vyjedou v The Rental na chatu, nečeká je tam však odpočinek, ale pořádně hororový víkend. V Hitman‘s Wife‘s Bodyguard bude Ryan Reynolds chránit ženu Samuela L. Jacksona Salmu Hayek. A zachraňovat Evropu. 

V thrilleru Winter Lake zjistí mladý hrdina, že jeho soused a jeho dcera Emma Mackey mají dost možná prsty v hodně ošklivém zločinu. Ve skandinávském The Head Hunter si to vikingský válečník rozdá s vraždícím monstrem. 

Jennifer Lopez a její parta bývalých striptérek se v The Hustlers at Scores pokusí obrat o velké peníze své bývalé klienty z Wall Street. V Meet Me in a Happy Place bude Zazie Beetz hledat dvanáctiletou holku, která se ztratila v New Yorku. 

Jumanji 3 se na scénu vrací nejen Dwayne Johnson a jeho parta z minulého filmu, ale nově třeba i Danny Glover nebo Danny DeVito. V animáku The Ark and the Aardvark bude hraboš Gilbert dávat dohromady osazenstvo Noemovy archy. 

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace