Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drb týdne: Budou další Star Wars ze Staré republiky?


ikona
Mr. Hlad
d.b. weissdavid benioffgame of throneshra o trůnyhvězdné válkymandalorianold republicstar warsstará republika
Podíváme se se Star Wars do minulosti?  

U Disneyho se teď plně soustředí na propagaci Avengers: Endgame a vzhledem k tomu, že Thanos nejspíš dostane už za pár týdnů pořádně po tlamě, není od věci začít se dívat i trošku do budoucnosti. V prosinci nás čeká devátá epizoda Star Wars, která uzavře novou trilogii, všichni ale víme, že to není zdaleka konec. Do světa Hvězdných válek se podíváme v seriálovém Mandalorianovi, který se má točit okolo osamělého vesmírného pistolníka, a plánuje se i televizní seriál zaměřený na postavu Cassiana Andora z Rogue One. A Rian Johnson nedávno řekl, že jeho vlastní Star Wars trilogie z odlehlejší části vesmíru, do níž jsme se zatím nepodívali, se taky pořád chystá, a bude toho určitě víc. 

Vlastní film (nebo prý možná i trilogii) plánují i tvůrci Hry o trůny David Benioff a D.B. Weiss a ti možná splní přání milionům fanoušků Hvězdných válek, kteří volají po filmu, jenž by se odehrával v době Staré republiky. Zatím jde o drb a web Star Wars News Net se odvolává jen na jeden jediný zdroj, ten ovšem tvrdí, že to tak na 95% bude a navíc by se mělo začít točit už na podzim. Se Starou republikou jsme se mohli seznámit v povedených hrách Knights of Old Republic, které se odehrávají tisíce let před filmovými příběhy, Benioffův a Weissův film by se měl však vrátit do minulosti o „pouhé“ stovky let, takže pokud čekáte, že se na plátnech objeví rytíř Jedi Revan, jenž propadl temné straně síly, asi si můžete nechat zajít chuť. Ale opakujeme – jsou to drby, takže možné může být všechno. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace