Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrci Oldboye a Bone Tomahawk chystají westernový masakr


ikona
Mr. Hlad
chan-wook parkdragged across concretematthew mcconaugheyoldboys. craig zahlerThe Brigands of Rattlecreek
Chan-wook Park, S. Craig Zahler a Matthew McConaughey. Tomu se těžko odolává.  

Korejský režisér Chan-wook Park se díky kultovnímu Oldboyovi navždycky zapsal do filmové historie, byla by ale velká škoda zapomenout třeba i na jeho Komornou. Tenhle režisér evidentně nerad dělá kompromisy a netouží skončit u marvelovky, takže když už si zajede do Hollywoodu, pracuje tam na ambicióznějších projektech, které zůstávají trošku pod radarem. Minisérie Malá bubenice nebo thriller Stoker však rozhodně taky dovedly zaujmout. Teď si vybral další americký projekt a my začínáme být hodně zvědaví. 

Jeho novinku The Brigands of Rattlecreek, která vzniká pro Amazon, totiž napsal S. Craig Zahler. Tvůrce vynikajících krvavých dramat Kosti a skalp a Cela 99 má teď v kinech chválené Dragged Across Concrete (letos i na Febiu!) se pokouší tenhle projekt protlačit do výroby už od roku 2006, údajně o něj však nemělo zájem žádné studio, protože byl jednoduše až příliš drsný. Podíváme se na divoký západ do městečka, které během strašlivé bouře začne terorizovat nejen počasí, ale i parta zločinců. A místní šerif se spolu s doktorem rozhodnou s nimi srovnat účty. 

Zní to zajímavě? Bude to ještě zajímavější, protože Chan-wook Park by rád v jedné z hlavních rolí viděl Matthew McConaugheyho. O jeho hereckých schopnostech není pochyb a vzhledem k tomu, že v poslední době natočil pár propadáků a ne úplně dobrých filmů, byl by proti sobě, dyby do The Brigands of Rattlecreek nešel. Šance, že tenhle film se povede, totiž není malá. McConaughey by si podle všeho měl zahrát doktora a studio se pokouší sehnat pro postavu šerifa další velkou hvězdu. Produkce by měla začít ještě letos, kdy ale výsledek uvidíme v kině, to zatím nikdo neví. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace