Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #497 o Terminátorovi a Vetřelcích


ikona
Mr. Hlad
alienavengerscaptain marvelstan leeterminatorvetřelecvíkendový výplach
Kdo se nejvíc vyblbnul na place Terminátora 2? Povedly se kraťasy ze světa Vetřelců? A co všechno nás čeká ve čtyřce Avengers?  

Poctivý výplach

Vetřelci týdne
O tom, že na serveru IGN budou od konce března každý pátek k vidění krátké filmy ze světa Scottova Vetřelce, jsme psali před pár dny. Ale pokud se nemůžete dočkat, jděte tam klidně už teď. Digitální série vycházející ze hry Alien: Isolation totiž taky není vůbec špatná

Easter Eggy týdne
Stejně jako v každé jiné marvelovce, i v Captain Marvel je spousta odkazů a pomrknutí pro fanoušky. Chytit všechny najednou není nic snadného ani pro ty nejostřílenější znalce MCU a comicsové předlohy, ale tohle video vám pomůže se v tom všem zorientovat. 

Timeline týdne
Čtyřka Avengers uzavře jednu velkou kapitolu obří filmové série a i když fandové obvykle nemají problém orientovat se v tom, kde a kdy se objevil Teseract a v jakém filmu vstoupil na scénu Hawkeye, přeci jen možná není od věci si trošku připomenout, jak to jde všechno za sebou. 

Terminátor týdne
Druhý Terminátor je film, na kterém se podílelo hned několik osobností, které změnily tvář Hollywoodu. A byla by škoda, kdyby vedle Jamese Camerona a Arnolda Schwarzeneggera zapadlo jméno trikaře Stana Winstona. Ten se totiž na place taky slušně vyřádil

Plakáty týdne
Pokud občas koukáte na filmy, asi jste si všimli, že občas přicházejí nové trendy a Hollywood se jim přizpůsobuje. Dvacet let zpátky vznikaly comicsovky víceméně náhodou, dnes jsou všude. Trendy se ale týkají i filmových plakátů. A hlavně barev. 

Přistání týdne
Zatím to nevypadá, že dokument Apollo 11 se dostane i do českých kin a je to docela škoda, protože z upoutávek vypadá naprosto fantasticky. Alespoň si ale můžeme pustit video, ve kterém režisér Todd Douglas Miller vysvětluje, jak dal dohromady scénu přistání na Měsíci a využil k tomu spoustu archivních materiálů, které do té doby téměř nikdo neviděl. 

Disneyland týdne
Už 31. května by se měl otevřít nový kus Disneylandu věnovaný hvězdným válkám. Jmenovat se bude Galaxy´s Edge. A evidentně tam bude na co koukat

Další Easter Eggy týdne
Takže Easter Eggy u Captain Marvel jsme si projeli a teď je čas začít se připravovat na Avengers: Endgame. Nový trailer vyšel pár dní zpátky a i když to tak možná na první pohled nevypadalo, pár pomrknutí tam bylo. Vlastně jich bylo docela dost. 

Remake týdne
Will Smith se ve filmovém světě proslavil díky Mizerům, ale ještě před tím se stal hvězdou v televizi díky sitcomu Fresh Prince, ve kterém si zahrál ukecaného kluka z Filadelfie, který se přestěhuje ke svým bohatým příbuzným. Bylo to docela fajn. Remake se zatím nechystá, ale kdyby jo, klidně by mohl vypadat takhle. I když fandové by změnu žánru možná neocenili...

Duel týdne
V poslední výplachu jsme řešili, jestli se víc těšíte na nového Hellboye, nebo na Shazama. A DC comicsovka s klukem, ze kterého se stane superhrdina, drsňáka z pekla převálcovala takovým poměrem, že se o tom ani nesluší mluvit. 

Dnes se podíváme na Stana Lee a zajímalo by nás, jaké Stanovo marvelovské cameo se vám líbilo nejvíc. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace