Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další marvelácký origin má režiséra


ikona
KarelR
avengersblack pantherblack widowdave callahamdestin daniel crettoneternalsmarvelshang-chi
Marvel bude mít po Avengers 4 na kontě 22 filmů. Je tedy nejvyšší čas na další experiment. 

V tuhle chvíli stále platí, že se Marvel nevyjadřuje k žádným filmům po Avengers 4 (a minimálně do Comic-Conu se to rozhodně nezmění). Letos v červenci sice dorazí nový Spider-Man, ten je ale technicky od Sony a jeho propagace nemohla začít až po očekávané týmovce. Jedná se tedy o výjimku a poslední oznámenou marvelovku, po níž nás oficiálně nic nečeká.

Co neoficiálně? Pokud uhneme tímhle směrem, začne se každou chvíli natáčet sólovka Black Widow, jejíž premiéra pasuje na 1. května 2020, a v srpnu mají jít před kamery The Eternals (Thanosovi božští příbuzní), kteří by mohli vtrhnout do kin 6. listopadu 2020. Další marvelácký slot je pak 12. února 2021, a právě sem začíná pasovat Shang-Ti, jenž si právě (ano, neoficiálně...) našel režiséra.

Marvelácká verze Bruce Lee, která je samozřejmě extra silná a extra rychlá (a navíc se umí vytvářet svoje kopie), byla doteď v rukou scenáristy Davida Callahama, jenž má na kontě Expendables, novou Godzillu nebo nadcházející Zombieland 2. Do tvůrčího týmu teď ale přibyl havajský režisér Destin Daniel Cretton, který natočil tři filmy s Brie Larson (Dočasný domov, Skleněný zámek, Just Mercy) a dokázal s tímhle portfoliem porazit Justina Tippinga (Kecky), Alana Yanga (Master of None, Tigertail) a Deborah Chow (Jessica Jones, The High Cost of Living).

Ano, Marvel po loňské sólovce černého superhrdiny a letošním debutu nové superhrdinky zkusí štěstí s asijským kung fu borcem. Už teď je jasné, že bude zase na Rottenech nízké divácké hodnocení (boti přeci musí svět upozornit na to, že se Marvel věnuje menšině!), ta důležitější bitva ale proběhne v pokladnách kin, kde by to díky čím dál tím silnější Číně vůbec nemuselo být marné. Musíme tedy doufat, že v Marvelu (podobně jako u Black Panthera a Captain Marvel) natočí něco, co v klidu zkousne celý filmový svět, a znovu tak obohatí svůj vesmír o pár prvků, na které se v prvních cca dvaceti filmech nedostalo.

---

Vytáhni v hospodě: Scott Derrickson si hodil na Twitter komiksový panel s Doctorem Strangem a Namorem, což fanoušky vedlo ke spoustě divokých spekulací. Záhy ale potvrdil, že se to Doctora Strange 2 netýkalo, což je logické i proto, že má filmová práva na Namora (spolu s distribučními práva na Hulka) v nějakém trezoru studio Universal.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace