Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sony pořádně podojí Spider-Mana


ikona
Mr. Hlad
marvelmorbiussinister sixsonyspider-manspider-versetom hollandvenom
Pavoučí superhrdina může na dovolenou zapomenout 

Už za pár týdnů uvidíme v kinech comicsovku Spider-Man: Far From Home a vzhledem k tomu, že za ní stojí ti samí lidé co za Homecoming, očekáváme, že to bude stejně fajn. Peter Parker změří síly s Mysteriem Jakem Gyllenhaalem, vrátit by se ale měli i záporáci z jedničky. Příští rok v létě pak dorazí tak trochu upíří Morbius, který se má točit okolo antihrdiny, jenž se změnil (víceméně) v upíra a Sony doufá, že v kinech bude slavit podobný úspěch, jako se to povedlo Venomovi. S jeho návratem se taky samozřejmě počítá a do kin by se měl vrátit na podzim 2020. U Sony však plánují víc dopředu. 

Šéf Sony Pictures Tony Vinciquerra teď prozradil, že jeho studio má plán pro Spider-Mana a jeho vesmír vymyšlený na sedm až osm let dopředu. A údajně nepůjde jen o filmy, ale i o televizní projekty. Vinciquerra řekl, že mají k dispozici kolem devíti stovek postav, se kterými se dá pracovat, takže možností má studio spoustu. Co se bude dít? Krom dvojky Spideyho, Venoma a představení Morbia nechtěl být moc konkrétní, ovšem možností je spousta. Na druhou stranu Sony mělo vždycky trochu velké oči, asi si všichni vzpomínáme, jak se při The Amazing Spider-Man plánoval spin-off záporácké Sinister Six i jak před pár měsíci skončily práce na Silver and Black. Ale snad to tentokrát dopadne lépe, comicsovky snad nikdy nebyly populárnější, tak uvidíme, jak to nakonec dopadne. Spidey s námi evidentně bude ještě dlouho. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace