Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ryan Reynolds si málem zahrál Nathana Drakea v Uncharted


ikona
KarelR
dan trachtenergjoe carnahanryan reynoldsshawn levytom hollanduncharted
Pojďme si představit filmovou verzi Uncharted, která by vůbec nemusela dopadnout zle. 

Novinkám z ranku "co mohlo být, ale nebude" se moc často nevěnujeme. Tentokrát však musíme udělat výjimku, jelikož se Joe Carnahan rozpovídal o filmovém Uncharted a bude to zajímat každého, kdo na tuhle herní sérii nedá dopustit.

Možná si ještě pamatujete, že Carnahan v roce 2016 napsal scénář k celovečernímu Uncharted, jež měl natočit Shawn Levy. Tahle verze filmu je dávno pryč, teď se nicméně profláklo, že měl k roli Nathana Drakea velice blízko Ryan Reynolds. Carnahan se bohužel nemohl ujmout režie, protože v tu dobu chystal Mizery 3 (které nakonec točí Adil El Arbi a Bilall Fallah). I tak ale mohl kecat do castingu a chtěl k Reynoldsovi dokonce přihodit Sullyho s tváří Bryana Cranstona.

Co dalšího jsme zjistili? Carnahan popsal velkolepou úvodní scénu, v níž měla exploze utrhnout horskou chatu, která se pak řítila lesem k obřímu srázu. Nathan se přitom samozřejmě ocitl uvnitř a záporáci ho tam mlátili za doprovodu Until You Come Back To Me od Arethy Franklin, což zní jako vítaný úlet, který si rozhodně zasloužil realizaci.

Carnahan znovu připomněl, že byl jeho scénář eRkový a že s Shawnem Levy milují videoherní Uncharted, takže rozhodně chtěli zůstat věrní duchu předlohy. Původně nebylo pochyb o tom, že by se film natočil v PG-13, protože zrovna Uncharted může v tomhle ratingu v klidu fungovat. S Reynoldsovou účastí se však dá spekulovat o tom, že by eRko možná prošlo (ok, neprošlo, ale můžeme o tom snít...), a o to víc zamrzí, že Foxové rychle odklepli Deadpoola 2 a Reynolds tak na Uncharted nakonec neměl čas.

Bez něj se pak verze s Carnahanem a Levym rozpadla a momentálně se (docela potichu) chystá film s mladým Nathanem, jehož si pod dohledem Dana Trachtenberga (Ulice Cloverfield 10, kraťas Portal) zahraje Tom Holland. Uvidíme, jestli asi pátý pokus o filmové Unchated vyjde. Ať už se ho ale dočkáme nebo ne, představu eRkově vtipkujícího Nathana, který má tvář Ryana Reynoldse a dělá z nepřátel krvavé cedníky, možná z hlavy jen tak nedostanete.

---

Vytáhni v hospodě: Nový film Joea Carnahana dorazí do kin v srpnu a půjde o drsnou akční sci-fi jménem Boss Level. Frank Grillo si v ní zahrál bývalého člena zvláštních jednotek, který snaží přežít v nevypočitatelné časové smyčce, zatímco mu dělají společnost Mel Gibson, Naomi Watts nebo Michelle Yeoh. Ať už je to tady!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace