Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Smrtonosná zbraň 2 už v úterý v kině Aero


ikona
Mr. Hlad
danny gloverlethal weaponmel gibsonmoviezonemurtaughpopkulturní milníkyrichard donnerriggsshane black
Mel Gibson a Danny Glover už v úterý v Aeru 

Minule jsme si díky Popkulturním milníkům podle MovieZone dali dvojitou dávku romantiky, tance a cheesy dialogů a Hříšný tanec se vám evidentně docela líbil. Teď je čas zase na něco chlapštějšího, takže si pustíme Smrtonosnou zbraň 2. Podle mnohých fanoušků jde o vůbec nejlepší díl téhle klasické série s Melem Gibsonem a Dannym Gloverem. Tvůrci se s nimi tentokrát ani trochu nemazali a při snaze dostat za mříže jihoafrické gangstery s diplomatickým pasem si Martin Riggs a Roger Murtaugh sáhnou až na dno. A pak pořádně srovnají účty. 

Se vší úctou k Williamu Wallaceovi a Šílenému Maxovi Gibson nikdy v životě neměl lepší roli a Danny Glover zrovna tak. Vtipná, napínavá, drsná i temná záležitost slaví letos sice třicet let, ale poznat to na ní není ani trošku. Spíš naopak, protože podobné filmy z kin skoro zmizely. Takže pokud si je chcete připomenout nebo si zkrátka užít parádní akční detektivku s nejsympatičtějšími policajty, kteří kdy v Hollywoodu řádili, přijďte. Před filmem vás čeká i krátký úvod a kvíz. Promítáme v kině Aero v úterý ve 20:30 a lístky můžete kupovat tady

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace