Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #496 o marvelovkách a Hvězdné pěchotě


ikona
Mr. Hlad
avengerscaptain americachuckymarvelstarship troopersvíkendový výplach
Co může být hlavní problém marvelovek? Jak vznikal slavný pixarovský doják? A chcete snad žít věčně?  

Skoro jarní výplach

Kapitán týdne
V kinech je Captain Marvel, ale asi by nebylo úplně fér zapomenout kvůli ní i na toho druhého Kapitána. Chris Evans se jako Captain America vrátí ve čtvrtých Avengers, ale jeho superhrdinskou kariéru si můžete ještě před tím připomenout tímhle stylovým videem

Analýza týdne
Všichni víme, že Hvězdná pěchota je dílo génia a kdo si to nemyslí, ten ji neviděl dostkrát. Paul Verhoeven dovedl zkombinovat brutální válečný film s geniální satirou. I když na Wisecrack si to možná úplně nemyslí. 

Triky týdne
Jak by řekla Simona Stašová v Pelíšcích „tolik práce a přitom taková blbost...“ Robin Hood se nepovedl, vysmáli se mu kritici a diváci ho víceméně ignorovali. Přitom trikaři se u něj rozhodně neflákali. No ale nestačilo to. 

Drsňák týdne
Vzpomínáte si, jak se před pár lety teoretizovalo o tom, že by mohl Jeremy Renner nahradit v Mission: Impossible Toma Cruise? Nakonec to nevyšlo, ale pokud by bylo potřeba poslat do akce nového hrdinu, možná by bylo lepší sáhnout po Simonu Peggovi. Ačkoliv si téhle sérii s akcí tolik netyká, figuru na toho akčního hrdinu překvapivě 

Problém týdne
Máte pocit, že marvelovkám něco chybí? Že vás nechytí tak jak byste čekali a jak byste chtěli? Že to prostě není nikdy „až tak strašně moc dobré“? Nejste v tom sami. A možná, že tohle video vám řekne, v čem je potíž. 

Historie týdne
Zatímco Jason, Freddy a Michael se dočkali v nedávných letech remaků, z nichž většina za moc nestála, Chucky z Dětské hry dál sázel na sequely. I když mnohdy nebyly úplně povedené. Každopádně letos se remaku dočká i on a není asi od věci připomenout si, co je vlastně zač. 

Legenda týdne
Vzpomínáte si na Johna Candyho? Možná ne. Tenhle geniální a nepřehlédnutelný komik z filmů jako Strýček Buck, Kokosy na sněhu, Sám doma nebo Spaceballs zemřel před pětadvaceti lety. Ale Ryan Reynolds, který je stejně jako Candy z Kanady, se rozhodl složit mu docela dojemnou poctu

Doják týdne
Úvodní scéna z pixarovského Vzhůru do oblak je absolutní doják a jedna z nejlepších scén, které kdy vznikly nejen v animovaných filmech. A vystačí si naprosto beze slov. Mohla ovšem vypadat i jinak a v tomhle videu můžete porovnat storyboardy s výsledkem. 

Klip týdne
Mít velkou televizní talk show má pár výhod. Jednou z nich je, že člověk v nich může dělat kraviny. Jimmy Fallon se teď rozhodl spolu s Paulem Ruddem natočit remake klipu The King of Wishful Thinking od kapely Go West, kterou proslavil fakt, že tenhle song zazněl v Pretty Woman

Duel týdne
Minule jsme se ptali ne nejlepší nearagornovskou roli Vigga Mortensena. Nakonec to vyhrály Východní přísliby, hodně bodů ale dostaly i Dějiny násilí, Tohle je náš svět a něco zbylo i na Nebezpečnou metodu nebo Hidalga. Viggo umí. 

Dnes se podíváme na comicsovky, které se do kin vydají těsně před Avengers. Zajímalo by nás, jestli se víc láká Shazam! nebo Hellboy. Názvy pište do předmětu, v textu se vykecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace