Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Will Smith trénuje tenisové legendy


ikona
Mr. Hlad
aladdinguy ritchieking richardsuicide squadwill smith
Will Smith vyměnil comicsy za tenisový kurt. 

Will Smith je teď vidět skoro všude, Jeho džin z Aladina totiž baví internet tím, jak moc divně vypadá. U Disneyho asi pořád očekávají, že z téhle nové verze klasické pohádky vyleze víceméně hit, ale přeci jenom by trošku nervózní být měli. A Smith asi taky nemá úplně radost z toho, že se mu půlka internetu směje a druhá držkuje, že stejně nebude lepší než Robin Williams. Možná se k vám dostala i zpráva, že v připravovaném pokračování Sebevražedného oddílu ho neuvidíme a roli Deadshota tak převezme někdo jiný, nebo se vyškrtne. Smith nemá čas. A my už víme proč. 

Čeká ho biografické drama King Richard a jestli přemýšlíte, jaký Shakespeare to je, tak se na to vykašlete. Tady půjde o tenis. Smith by měl totiž ztvárnit Richarda Williamse, otce a trenéra Sereny a Venus Williamsových, naprosto fenomenálních sportovkyň, které za svůj úspěch vděčí do značné míry právě tatíkovi a jeho hodně neortodoxním a drsným tréninkovým metodám. Děj by se měl točit právě okolo jeho kariéry. Chlap, jenž o tenise nevěděl vůbec nic, vymyslel tréninkový plán a díky extrémnímu nasazení a tvrdosti vychoval ze svých dcer šampiónky. Smith se už párkrát pokoušel ulovit Oscara a dvakrát na něj byl nominovaný, tak nejspíš doufá, že právě King Richard by mu k sošce mohl pomoci. Uvidíme, jakého režiséra uloví, ale potenciál pro hodně vyhrocené drama s prostorem pro velkolepé herecké výkony tu bezpochyby je. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace