Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chystá Marvel návrat Bladea?


ikona
Mr. Hlad
blademarvelwesley snipes
Uvidíme Wesleyho Snipese ještě jednou v roli nejdrsnějšího lovce upírů?  

V poslední době se o Bladeovi mluví především kvůli tomu, aby člověk připomenul těm méně znalým, že Black Panther fakt nebyl první úspěšný superhrdinský film s černochem v hlavní roli. Ale to je pochopitelně málo. Tahle comicsovka, která se objevila dlouho před Iron Manem a dokonce i před X-Meny a Raimiho Spider-Manem, byla a pořád je zábavná a brutální akčně-hororová podívaná. U dvojky se režie ujal místo Stephena Norringtona Guillemo del Toro a pohrál si s vizuálem a dál… dál o tom radši nebudeme mluvit. V každém případě i po letech platí, že Wesley Snipes má jako zabiják upírů na světě pořád dost fanoušků, kteří by byli rádi za jeho návrat. 

On sám před nedávnem tvrdil, že Marvel něco chystá a že v plánu je hned několik projektů. Snipes by pravděpodobně kývl na návrat k roli bez dlouhého přemýšlení, protože jeho kariéra na tom není zrovna dobře, ale nic konkrétního z něj ani ze studia nevypadlo. Teď to však vypadá, že Marvel skutečně kutí dalšího Bladea a že by to pořád mělo být eRko. A i když se s návratem Snipese víceméně počítá, film se nebude točit kolem něj. 

Hlavní hrdinkou by totiž měla být Fallon Grey, šestnáctiletá dívka, trochu šprtka a královna školního plesu, které jdou po krku tajemné síly. Proč? Protože její táta je Eric Brooks alias Blade a ten se rozhodne vycvičit z ní svou nástupkyni. Zní to trochu jako Buffy, ale na druhou stranu, proč ne? A Snipes by ve svých šestapadesáti byl přeci jen asi vhodnější pro postavu mentora než hlavního hrdiny. Snad tedy tyhle nápady nezůstanou jen na papíře a s Bladem se zase začne něco dít. Toho čekání už bylo docela dost. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (27)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace