Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #495 o Batmanovi a Ralphovi


ikona
Mr. Hlad
alfonso cuarónbatmanchristopher nolandark knighthow to train your dragonoscarromastar warsvíkendový výplach
Jak by Temný rytíř vypadal v eRkovém ratingu? Proč je Alfonso Cuarón génius? A jak vypadat jako princezna?  

V sobotu sepsaný výplach

Zbraň týdne
Když dojde na filmové meče, těch ikonických je hned několik, ale bude trvat asi ještě hodně dlouho, než se objeví něco slavnějšího než světelný meč z Hvězdných válek. Plamenný meč z Jak vycvičit draka má ale taky svoje kouzlo. A s trochou snahy, talentu a vybavení si ho můžete udělat taky

Princezny týdne
Pokud máte děti a především malé holky a šli jste s nimi do kina na druhého Raubíře Ralfa, máte asi problém. Ta invaze disneyovských princezen snadno zanechá na prccích následky, takže nejspíš budou chtít spoustu princeznovských volovin a oblečení. S tím oblečením vám ale možná pomůžeme. 

Rating týdne
Comicsovka Temný rytíř je vcelku drsná a temná záležitost, Christopher Nolan ji ale zvládl natočit bez fuckování, takže se vešel do ratingu PG-13. Nějaké to fuck by ale tomhle Batmanovi určitě slušelo. 

Koncert týdne
Koncertů filmové hudby je v poslední době v Česku docela dost. Letos tu byl Morricone, proběhl koncert hudby Johna Powella, pocta Ridleymu Scottovi a spousta dalších. Ale pořád je co zlepšovat. Na koncert hudby ze Star Wars bych samozřejmě šel, ale kdyby mi slíbili, že u toho budou i Anakina Obi-Wan, asi bych se nebál kupovat lístky do první řady. 

Závod týdne
Přiznám se, že dvojka Raubíře Ralfa mě trochu zklamala, ale ty závody v něm byly rozhodně fajn. Parta z Joblo teď vyrazila na závodní okruh v Kalifornii, kde se pokusila zjistit, jak tyhle animované závodní orgie vlastně vznikaly. 

Kamera týdne
Alfonso Cuarón je génius a to, co umí s kamerou, je naprosto úchvatná podívaná. Taky za to má doma už pár Oscarů. Jak se točila závěrečná scéna v moři v Roma zjistíte v tomhle videu. Sranda to asi nebyla. 

Milostná scéna týdne
Titanic je super. Má jedenáct Oscarů a poslední hodina, když se nepotopitelná loď potápí, je totálně strhující nářez. Ale ani ten milostný příběh Jacka a Rose není k zahození. James Cameron se teď navíc pochlubil fotkou, na které ukazuje, jak vypadá místo, kde si byli nejblíž. A důkazy o tom, co se dělo, tam jsou pořád

Song týdne
Power of Love z Návratu do budoucnosti je sakra slavný song a jako takový se dřív nebo později musel dočkat předělávky. Těžko říct, jestli by z ní měl radost Huey Lewis, ale New Found Glory dělali, co mohli. 

Popcorn týdne
Nenávidím, když si někdo do kina přitáhne kýbl popcornu, který smrdí a kterým by se dokázala celý víkend živit průměrně velká rodina. A pak tam půlku vysype na zem. Ale holt popcorn ke kinu asi patří. Jak se to stalo? To zjistíte v tomhle videu. 

Duel týdne
Minule jsme hledali nejlepší nebondovskou roli Daniela Craiga. A našlo se jich docela dost. Vyhrála to gangsterka Po krk v extázi, ale dost bodů dostaly i filmy jako Muži, kteří nenávidí ženy, Loganovi parťáci nebo Mnichov. 

Dnes si dáme něco podobného. Viggo Mortensen bude navždycky spojovaný s rolí Aragorna, my ale chceme vědět, v jakém jiném filmu než v sérii Pán prstenů se vám Viggo Mortesen herecky líbil nejvíc. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace