Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se rozloučíme s Rambem?


ikona
KarelR
ramborambo 5sylvester stallone
Sly dá letos sbohem dalšímu ze svých ikonických hrdinů. 

Loni se Sylvester Stallone rozloučil s Rockym a letos bude následovat Rambo. Vietnamský veterán, který už 37 let přebíhá mezi utrápenou duší a mašinou na zabíjení, patří mezi největší akční ikony všech dob. Johnovu poslední misi tak nedoprovází zrovna nízká očekávání, a jestli z ní nevypadnou novodobí Nesmiřitelní, budeme docela smutní.

Stallone rozlučku s Rambem bohužel nerežíruje. Sepsal ale scénář a pochopitelně se vrátil do hlavní role, takže bude vytrhávat ohryzky i v 72 letech. Kdo se tentokrát se zlou potáže? Mexické kartely, které bláhově unesou dceru Rambova přítele. John si tak dá pauzu od práce na farmě, vyskočí na koně a vydá se přes hranice, aby tam pod režijním dohledem Adriana Grunberga (solidní Moje letní prázdniny s Melem Gibsonem) nadělal pořádně krvavou paseku.

No a kdy že tomuhle masakru dojde? V Lionsgate dlouho mluvili o podzimu 2019, teď ale konečně známe přesné datum. Rambo vyrazí zpátky do akce 20. září, tak snad česká distribuce nezaspí a budeme se klasicky radovat o den dřív.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace