Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Warneři chtějí oživit Šíleného Maxe a Matrix


ikona
Mr. Hlad
aquamanbatmandcgeorge millermad maxmatrixsupermanwarnerwonder woman
Neo a Max se možná můžou začít pomalu chystat na další šichtu.  

Warnerům se poslední dobou rádi smějeme, ale už to přestalo bavit i nás. A evidentně i je. Po tom, co úplně nezvládli dohnat Marvel a jejich comicsovky Muž z oceli, Batman vs. Superman, Sebevražedný oddíl nebo Liga spravedlnosti nesplnily velká očekávání, to vypadalo, že si šéfové studia sedli a rozhodli se s tím něco udělat. Před DC faily totiž zvládali posílat do kin série jako Harry Potter, Pařba ve Vegas nebo Nolanovy Batmany, což byly nejen hity, ale i dobré filmy. Takže rozhodně bylo na co navazovat. Aquaman a Wonder Woman ukázali, že u comicsovek snad už našli způsob, jak si napravit reputaci, podle všeho to však byl jen začátek. 

Šéf Warnerů Kevin Tsujihara má totiž velké plány. V rozhovoru pro Los Angeles Times přiznal, že jejich batmanovsko-supermanovské blbnutí se úplně nepovedlo a rádi by teď pokračovali s natáčením comicsovek, které budou fungovat samy o sobě. Takže zopakoval to, co víme. Méně propojování, víc dobrých filmů. Warneři ale prý zároveň chtějí lákat filmaře tak, aby pro ně pracovali podobně jako Clint Eastwood. Ten se studiem spolupracuje už půl století a může si tam víceméně dělat, co chce. Jen musí čas od času dodat dobrý a úspěšný film. A taky mají v plánu oživit i svoje zajeté značky, které teď odpočívají. 

 

Tsujihara konkrétně zmínil Matrix a Šíleného Maxe. O Matrixu se v poslední době začíná zase docela mluvit a jedna z nejzásadnějších filmových sérií posledních dvou dekád už si dává pauzu dost dlouho na to, aby se mohlo začít reálně uvažovat o jejím návratu. Jestli by u něj opět měli být Wachowští nebo Keanu Reeves, ale zatím nejspíš nikdo neví. Co se týče Šíleného Maxe, tam je trošku problém v tom, že studio a George Miller se úplně neshodli na tom, jak velký bonus by měl režisér dostat za svou práci a celý spor skončil u soudu. A dokud se nevyřeší, asi se Miller do dalšího dílu nepožene. Navíc teď točí fantasy romanci Three Thousand Years of Longing, tak uvidíme. V každém případě obojí bychom na plátně viděli znovu rádi, snad tedy Warneři k návratu obou sérií přistoupí zodpovědně. Doufejme, že si to Tsujihara pohlídá. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace