Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James Bond vs. Freddie Mercury


ikona
Mr. Hlad
007cary fukunagadaniel craigjames bondralph fiennesrami malek
Bude mít James Bond oscarového protivníka?  

James Bond dorazí do kin v dubnu příštího roku, takže je na čase začít konečně fofrem shánět herce a žhavit kamery. Víme (čtenáři MovieZone už rok a půl, většina internetu pár dní), že nová bondovka bude vznikat pod pracovním názvem Shatterhand a Daniel Craig se v ní s rolí Jamese Bonda rozloučí. Místo Dannyho Boyla bude točit Cary Fukunaga, který patří k nejšikovnějším mladým tvůrcům, a všichni tak trochu doufáme, že se mu povede natočit něco lepšího než Spectre. V každém případě to vypadá, že studio chce pro Craiga oscarového soupeře. 

Tvůrci totiž lákají Ramiho Maleka. Ten se teď dík Oscarovi za Bohemian Rhapsody stal vcelku žádaným zbožím, a tak by šlo pro novou bondovku asi o docela zajímavý úlovek. Koho by měl hrát, se zatím oficiálně neví, ale předpokládá se, že půjde o stejnou roli, kterou pár měsíců zpátky sliboval Danny Boyle Saidu Taghmaouiovi z G.I. Joe nebo Wonder Woman. Údajně půjde o zloducha, který je slepý, takže bude nejspíš potřebovat minimálně jednu mlátčiku k ruce, se kterou by mohl Bond změřit síly. Všechno ale může být nakonec jinak. 

Vedle Craiga se vrací i Ralph Fiennes jako M, Naomie Harris si zopakuje roli Moneypenny a dorazí i bondgirl ze Spectre v podání Léy Seydoux. Zároveň se šeptá, že by se mohla objevit i Lupita Nyong’o a nebo Billy Magnussen z Noční hry, jenž by si měl zahrát agenta CIA. Jsou to zajímavá jména, tak snad budeme mít co nejdřív jasno v tom, na koho se máme těšit, a kdo si bude muset hledat jinou práci. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace