Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Jay, Bob a náckové


ikona
Mr. Hlad
al pacinocharlie dayjason mewesjulie delpykevin smithna obzoruscott adkinssilent bob
Co chystá Kevin Smith? Je Noomi Rapace magor? Koho zmlátí Scott Adkins? A uloví Al Pacino šiřitelku nacistické propagandy?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

V romantice Valley Girl se dva hrdinové ze zcela odlišných společenských vrstev zamilují a chtějí spolu být navzdory přání svých rodičů. V The Bay of Silence se bude řešit, jestli Olga Kurylenko zavraždila svoje dítě, nebo ne. 

Jay and Silent Bob Reboot se Kevin Smith a Jason Mewes vrací jako nejsrandovnější drogový dealeři všech dob. V My Zoe se bude Julie Delpy vyrovnávat s ošklivou katastrofou a bránit život své dcery. 

Noomi Rapace bude v thrilleru Angel of Mine zjišťovat, jestli jí začíná hrabat, nebo její nedávno zesnulá dcera ve skutečnosti žije. V komedii El Tonto se hluchoněmý hrdina bude vyrovnávat s tím, že se z něho stala celebrita. 

Al Pacino bude v Axis Sally hledat ženu, která se během druhé světové války pokouší šířit nacistickou propagandu v Americe. Scott Adkins musí v akčňáku Seized zabít tři mocné gangstery, aby zachránil svoje děti.  

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace