Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Smrtonosnou zbraň 2


ikona
Mr. Hlad
danny gloverkino aerolethal weaponmel gibsonmoviezonepopkulturní milníkyrichard donner
Přijďte si vychutnat akční klasiku s Melem Gibsonem a Dannym Gloverem.  

Únorové Popkulturní milníky podle MovieZone se zatraceně povedly. Na Valentýna jsme pouštěli Hříšný tanec a vzhledem k tomu, že o lístky byl obrovský zájem, přidali jsme ještě jednu projekci a nakonec se vyprodala i ta. My jsme si to užili a doufáme, že vy taky. Ale popravdě další taneční romanci z osmdesátých let bychom asi nezvládli, takže se vrátíme k jiným klasikám. K takovým, ve kterých se hodně hláškuje, hodně střílí a nezestárly ani o den. Desáté Popkulturní milníky podle MovieZone nabídnou legendu jménem Smrtonosná zbraň 2

Podle mnohých nejlepší a nejdrsnější díl celé série zastihl Mela Gibsona a Dannyho Glovera ve vrcholné herecké kondici. Oba už byli sehraní, režisér Richard Donner věděl, co od něj diváci chtějí a hlášky Shanea Blacka a byly ještě ostřejší než minule. Riggs a Murtaugh jdou tentokrát po krku jihoafrickému velvyslanci, který si přivydělává pašováním drog. A z celého případu se rychle stane hodně osobní záležitost. 

 

Smrtonosnou zbraň 2 jsme shodou okolností viděli jako téměř kompletní MovieZone před pár měsíci a všichni bychom se podepsali pod tvrzení, že jde o absolutní nářez. Teď si k němu přičtěte ještě velké plátno a sál plný fanoušků a dovedete si asi představit, co vás čeká. Pokud byste u toho chtěli být (a mě popravdě nenapadá důvod, proč byste nechtěli), tak si udělejte volno v úterý 12. března ve 20:30. Promítáme klasicky v pražském kině Aero a před filmem samotným vás čeká krátký úvod a kvíz. Lístky kupujte tady a těšíme se na vás. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace