Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #494 o Star Wars a RoboCopovi


ikona
Mr. Hlad
alitamission impossiblerebel wilsonrobocopstar warssylvester stallonetom cruisevíkendový výplachwillem dafoe
Umí Kylo Ren zpívat? Je lepší horolezec Sly nebo Tom Cruise? Má RoboCop rád smažená kuřata? A jak moc špatnou mušku mají stormtroopeři? 

S nadšením psaný výplach

Elektronika týdne
Představte si, že točíte film ze sedmdesátých let. A potřebujete vybavit byt hlavních hrdinů televizí, rádiem nebo telefonem. Kde to sakra vzít? Odpověď je jednoduchá, stačí zajet do Brooklynu. Právě tady je totiž obří skladiště staré elektroniky, bez kterého by se dobové filmy točily dost blbě. 

Reklama týdne
Neill Blomkamp chystá nového RoboCopa a byl by rád, kdyby si hlavní roli zopakoval Peter Weller. Ten už ale má svoje roky a je docela těžko představitelné, že by se zase soukal do toho kovového obleku. Nebo spíš bylo, dokud nenatočil tuhle fakt divnou reklamu na KFC. 

Song týdne
Za pár dní zjistíme, jestli song Shallows z hitu Zrodila se hvězda vyhraje Oscara. Bradley Cooper a Lady Gaga by si ho za něj zasloužili, ale přeci jenom by mohl být o trošku lepší. Stačilo by přidat malinko Kylo Rena, trošku Rey a okořenit to hromadou nerdovského nadšení. Kdyby to ve filmu vypadalo takhle, bylo by ten Oscar sichr. 

Valentýn týdne
Rebel Wilson má teď v kinech prý poměrně povedenou komedii Isn‘t It Romantic?, ve které se octne ve světě jako vystřiženém z romantického filmu a jako cynička otrkaná skutečným životem moc neví, co si s tím počít. Teď si ji do své show pozvala Ellen DeGeneres a rozhodla se ji poslat mezi děti, se kterými se pokusí vymyslet dokonalé první rande a představí jim Tinder. 

Střelci týdne
Všichni víme, že nejblbějšími střelci v dějinách filmu jsou stormtroopeři z Hvězdných válek, kteří fakt nejsou schopní trefit nic, co by byť jen vzdáleně připomínalo hlavní hrdiny. Ale pokud tomu pořád nevěříte a potřebujete to potvrdit statistikou, tak si pusťte tohle video. Jsou to fakt loseři...

Filmy týdne
Jo, filmy. To vás na MovieZone asi nepřekvapí. Jaké jsou však nejlepší filmy, které ale existují jen v jiných filmech? A k čemu je filmaři (ti opravdoví) můžou využívat? A viděli byste raději Angels with Filthy Souls ze Sám doma, Stab z druhého Vřískotu nebo Deception s Jamesem Francem a Linsay Lohan? 

Alita týdne
Rosa Salazar je v akční sci-fi Alita: Bojový anděl boží, i když je většina jejího těla digitální. Bez jejího herectví by to ale jen těžko byla tak sympatická postava. Co se tedy dělo na place, aby mohla Alita vypadat tak, jak vypadá a zároveň mohla Rosa Salazar skutečně hrát a dát jí něco ze sebe? Klikejte sem a zjistíte to. 

Horolezci týdne
Alex Honnold je horolezec, který se proslavil nejen tím, že šplhá po skalách bez jištění, ale i dokumentem Free Solo. Teď se podíval na ty nejslavnější filmové horolezecké scény z Mission: Impossible 2, Cliffhangera nebo Temný rytíř povstal: Co si o nich myslí? 

Kariéra týdne
Willem Dafoe je jeden z těch herců, které vidíme vždycky rádi. V Hollywoodu září už skoro čtyřicet let a i když nemá Oscara, jen málokdo si ho nedovede zařadit. Četa, Spider-Man, Poslední pokušení Krista, Florida Project… těch fakt zajímavých a dobrých filmů natočil spoustu. A teď se o nich rozkecal. 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme řešili nejhorší americký remake evropského filmu a bylo z čeho vybírat. Podle vás se fakt nepovedly americké verze filmů jako Rituál, Taxi, Blbec k večeři, Růžový panter, Horší než smrt… no bylo toho dost. Koukněte se sami. 

Dnes se podíváme na kariéru Daniela Craiga, který si po příští bondovce nejspíš bude muset hledat novou práci. Chceme tedy vědět, ve které nebondovské roli se vám Daniel Craig líbil nejvíc. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace