Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Daniel Craig chce rozpoutat mexickou revoluci


ikona
Mr. Hlad
daniel craigjames bondthe creed of violencetodd field
Daniel Craig vymění průkaz agenta 007 za náklaďák plný zbraní 

Nedávno jsme se dozvěděli, že další James Bond dorazí o něco později a v amerických kinech bude až 8. dubna 2020, ale pro Daniela Craiga bude téměř s jistotou poslední. Většina představitelů agenta 007 měla po konci bondovské kariéry trošku problém oslovit diváky v jiných rolích, ale vypadá to, že Craig je odhodlaný uspět. Nebo alespoň točit zajímavé filmy. Ještě letos uvidíme jeho detektivku Knives Out, kterou režíruje Rian Johnson, a teď kývl na další hodně zajímavý projekt, westernové drama The Creed of Violence

To se bude odehrávat v roce 1910 na hranici mezi USA a Mexikem, kde brzy vypukne revoluce. A toho hodlá využít i gangster Rawbone, jenž sem chce propašovat náklaďák plný zbraní. Bohužel ho ale chytí a aby se vyhnul vězení, rozhodne se kývnout na nabídku převést zbraně na místo, které si vybrala americká vláda a aby všechno proběhlo podle plánu, pojede s Rawbonem agent John Lourdes, pro něhož je celá mise a především spolupráce s gangsterem hodně osobní. Je to totiž jeho syn… Rozhodně to  zní jako potenciálně hodně zajímavé a drsné drama a navíc se ho ujme režisér, jenž tyhle věci umí. Točit bude Todd Field, jehož V ložnici a Jako malé děti byly hodně povedené kousky, které dovedly v kině s diváky docela zamávat. Natáčení by mělo začít hned poté, co Craig dokončí svou poslední bondovku. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace