Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Drogová odysea a srandovní historie


ikona
Mr. Hlad
alicia vikanderdaniel kaluuyaevangeline lillygary oldmanjohnny deppna obzoru
Proč míří Johnny Depp do Japonska? Byla s Kelty sranda? A kde všude lze narazit na narkotika? A chtějí Britové vlastní Smrtonosnou past?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

V romantické komedii Let It Snow zjistí parta mladých hrdinů, že jim sněhová bouře zabránila jít tam, kam měli v plánu. A tak musí sedět, kecat a možná se i zamilovávat. V akčním SAS: Red Notice přepadnou teroristé tunel pod kanálem La Manche. 

Johnny Depp pojede v dramatu Minamata do Japonska fotit následky otravou rtutí a zjistí hodně ošklivé věcí. Alicia Vikander si v biografii The Glorias: A Life on the Road zahraje slavnou spisovatelku a feministku. 

V dramatu Queen & Slim zjistí dva hrdinové, že první rande může být hodně nepříjemné. Zvlášť, když si na vás vyšlápne policajt, jehož chování není úplně vhodné. V dramatu The Friend přijede umírajícímu hrdinovi dělat společnost jeho nejlepší kamarád. 

Dreamland budou Evangeline Lilly, Gary Oldman a Armie Hammer zjišťovat, jak se dostávají do Ameriky drogy a pochopí, že jsou úplně všude. I tam, kde je to dost překvapí. V historické komedii Horrible Histories: The Movie se podíváme do Británie, kterou okupují římská vojska. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace