Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Japonská romantická pecka míří do Hollywoodu


ikona
Mr. Hlad
amazing spider-manbad robotjj abramsmarc webbtohoyour name
Může japonská fantasy romance fungovat i v Hollywoodu?  

Už je to chvilka, co jsme slyšeli o Marcu Webbovi. Po skvělé romanci 500 dní se Summer se dostal ke comicsovce Amazing Spider-Man a k jejímu pokračování, ale blbnutí s Peterem Parkerem mu úplně nesedlo a popravdě na oba filmy už se víceméně zapomnělo. Webb pak natočil malé a prý velmi dobré drama Velký dar a solidní The Only Living Boy in New York. Zkrátka se vrátil k menším filmům, kde jde víc o příběh a herce než o triky a tam se cítí evidentně o dost lépe. A hodlá u nich zůstat i nadále, i když jeho novinka Your Name bude mít asi přeci jen větší ambice. 

Vznikat bude pod produkčním dohledem J.J. Abramse a půjde o předělávku japonského anime. To se točilo okolo dvou hrdinů, kteří se vzájemně neznají, ale zjistí, že si čas od času prohodí tělo. Nakonec to vede k dost neobvyklé romanci, důležitými prvky pak jsou i japonský mysticismus a tradice. V americké verzi nahradí japonské hrdiny teenager z Chicaga a mladá indiánka. Krom Abramsovy společnosti Bad Robot bude na remaku pracovat i producent původní verze Genki Kawamura, takže znásilnění populární předlohy snad nehrozí. A víme, že trošku neobvyklé romantické příběhy Webbovi jdou. Snad ho tedy Your Name vrátí zpátky do první režisérské ligy.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace