Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Harley Quinn čeká další šichta


ikona
Mr. Hlad
aquamandcharley quinnjames gunnmargot robbiesuicide squadwarner
Sebevražedný oddíl bez Harley Quinn? Asi těžko... 

U Warnerů mají docela fofr. Po tom, co jim vydělal Aquaman a konečně se začalo zapomínat na Justice League, studio trošku zpomalilo a chce posílat filmy do kin tak, aby fungovaly samy za sebe a ne nutně jako součást velkého vesmíru. Co to znamená? Spoustu věcí, třeba to, že se hledá nový Batman. Naposledy se mluvilo o tom, že by si ho mohl zahrát Armie Hammer, ten už to ovšem stačil vyvrátit. Mezi tím však vznikají i další filmy, jako třeba ženská comicsovka Birds of Prey, kde bude blbnout i Margot Robbie jako Harley Quinn. Jak to ale vypadá s její účastí v dalším Sebevražedném oddílu

Nejdřív se říkalo, že film, který podle všeho natočí James Gunn a jehož produkce by měla začít ještě letos, se bude muset bez Harley obejít, avšak nakonec to vypadá, že dorazí. Není vlastně pořád úplně jisté, jestli další Sebevražedný oddíl bude sequel nebo restart a teoreticky můžeme dostat stejné hrdiny, hromadu nových, a nebo se může přeobsazovat, ale popravdě bez Harley Quinn by to asi nešlo a Warneři by byli blbí, kdyby ji chtěli přeobsadit jinou herečkou. Co se týče ostatních herců, zatím není nic jisté, i když zrovna casting byl na prvním filmu naprosto bezproblémový (pokud nepočítáme srandovního Jokera) a Willa Smithe jako Deadshota bychom taky rádi viděli znovu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace