Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #493 o Pánovi prstenů a pivu


ikona
Mr. Hlad
hellboylord of the ringsmarvelstar warsvíkendový výplachwes anderson
Co rád pije Hellboy? Žije Frodo v Orlických horách? Co dělá Will Ferrell? A mohl by Wes Anderson natočit Hvězdné války?  

Na poslední chvíli napsaný výplach

Pivo týdne
Nový Hellboy nás zatím svou upoutávkou spíš rozhodil, než aby nás donutil začít se těšit. Ale snad přijdou lepší, ale i kdyby ne, kvůli jedné věci musíme návratu tohohle ďábelského superhrdiny fandit. Nový Hellboy se totiž dočkal vlastní speciální edice piv od Gigantic Brewing Company. 

Projekt týdne
Peter Jackson se už k Pánovi prstenů asi nevrátí, takže se toho ujali Češi. Místo Nového Zélandu mají Orlické hory a Elijah Wood a Ian McKellen taky nedorazili, ale zase disponují hromadou fandovského nadšení. K tomu, aby tvůrci Stíny Kraje dokončili, ale potřebují trošku pomoc. Přispět ji můžete tady

Upozornění týdne
Lego příběh 2 sice nakonec v kinech úplně nezáří, ale když se k tržbám připočítá i ta hromada stavebnic a dalších volovin, tak se dostane do docela pěkných čísel. Ale je potřeba, aby se o filmu mluvilo. Třeba i na palubě Turkish Airlines, kde lego postavičky upozorňují cestující, že není od věci zapnout si pásy. 

Realita týdne
Ačkoliv Bohemian Rhapsody pořád vydělává obrovské peníze, ne každý odchází z kina spokojený. Spoustě fanoušků Queenů vadí, že film se úplně nedrží reality, ale popravdě není to zase tak hrozné, jak ukazuje tenhle web. Kompromisy filmaři dělat museli, u jiných filmů se ale na realitu a skutečnost kašlalo mnohem víc

Akce týdne
Osm dílů Rychle a zběsile nabídlo poměrně dost akčních scén, ale ta nejslavnější a možná nejlepší je z pátého dílu, kdy se hrdinové rozhodli vyloupit banku tak, že obří trezor přidělali za svoje auta a pak s ním jezdili po městě. I po letech se na to dá koukat. A takhle nějak to vznikalo. 

Star Wars týdne
Jsou věci, o kterých občas přemýšlí každý z nás. Jestli existuje Bůh, kde končí vesmír, proč je Michal David pořád populární nebo jak by to vypadalo, kdyby Hvězdné války natočil Wes Anderson. Minimálně v tom posledním už ale máme jasněji. Film sice není, ale designově je na něj všechno připravené. 

Podcast týdne
Will Ferrell měl teď pár propadáků, takže si logicky řekl, že by nebylo od věci nechat diváky trošku odpočinout a zkusit něco jiného. A došlo na podcast. Na podcast, ve kterém bude hlavní hvězdou Ron Burgundy ze Zprávaře. A podle zkoušky mikrofonu to vypadá, že by to nemuselo být zlé. 

Kraťas týdne
Režisér Todd Strauss-Schulson natočil trojku Harolda a Kumara a hodně zajímavý horor Poslední nás zachrání. Teď je v kinech jeho vcelku chválená novinka Isn´t It Romantic? a během její postprodukce stihl natočit ještě jednu malou věc, hudební kraťas Holesum. A teď si ho můžete pustit. 

Inspirace týdne
To, že jsou comicsové filmy podle comicsů, asi došlo i pomalejším čtenářům. A ačkoliv se u nás v poslední době comicsům celkem daří, filmy se často inspirovaly příběhy z dob, kdy u nás vládli maximální Myšpulín s Fifinkou. Takže se podívejte na video s patnácti scénami z marvelovek, které jsou inspirované přímo konkrétními comicsovými scénami. 

Duel týdne
Minule jsme ve výplachu hledali představitele pro nového Batmana. Líbil by se vám Charlie Cox, ale třeba i Logan Marshall-Green, Alexander Skarsgard, Robert Pattinson, Armie Hammer nebo Charlie Hunnam. Snad brzy zjistíme, koho si studio vybralo. 

Dnes se podíváme na remaky. V kinech je americká verze hitu Nedotknutelní, která dostává většinou pořádně naloženo právě proto, že jde o remake. My bychom chtěli vědět, který americký remake evropského hitu je podle vás naprosto nejhorší. Názvy filmů pište do předmětu, do textu důvody. 

Za týden zdar. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace