Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrci animovaného Spideyho chystají sci-fi plnou robotů


ikona
Mr. Hlad
chris millerlast humanmarvelphil lordsonyspider-manspider-verse
Je libo sci-fi od tvůrci prvního Lega, Jump Street a kresleného Spider-Mana?  

Phil Lord a Chris Miller jsou filmaři, kterým se daří skoro všechno, pod co se podepíší, trhlý animák Zataženo, občas trakaře, hodně svérázná filmová verze 21 Jump Street i první LEGO příběh. Ze Solo: Star Wars Story je sice odstavili, vloni však pomohli na svět alespoň animovanému Spider-Manovi. Tihle dva zkrátka umí dělat úspěšné a dobré filmy (pokud jim to Disney nezatrhne), a tak není divu, že o jejich nový projekt je docela zájem. O Last Human se servala studia Sony a Warner Bros a nakonec vyhrálo to první. A Millerovi s Lordem poslali na účet patnáct milionů dolarů. 

A o co půjde? Last Human bude adaptace zatím ještě nevydané knížky pro děti, i když pohádky se asi bát nemusíme. Už proto, že děj se má odehrávat v budoucnosti třicet let poté, co roboti vyhubili lidstvo a vytvořili dokonalou společnost bez zločinu, válek nebo znečištění. Hlavním hrdinou by měl být dvanáctiletý robot XR_935 (určitě dostane nějakou přívětivější přezdívku), který objeví Emmu, dvanáctiletou holku. Lidskou. Emma strávila celý život pod zemí s několika dalšími lidmi, avšak místo toho, aby si ti dva šli po krku, rozhodnou se spojit síly a vydat se ještě s dalšími dvěma roboty na místo, odkud vysílá tajemný signál. A cestou je čeká nejen spousta překážek, ale hlavně boj s jejich vlastními předsudky. 

Každopádně to zní docela zajímavě a s trochu štěstí z toho vyleze něco víc než obyčejná sci-fi pohádka. Miller s Lordem, ačkoliv jsou hodně vytížení a je o ně zájem, budou tentokrát nejen produkovat, ale postaví se i za kameru a scénář k Last Human napíše Henry Gayden, který dělal i blížící se comicsovku Shazam! 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace